Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

SamMobile: Και η Samsung ετοιμάζει στρογγυλό smartwatch

SamMobile: Και η Samsung ετοιμάζει στρογ...

Το νέο της gadget της Samsung, προωθείται

Tο Moto 360 έχει προκαλέσει αναταράξεις στον Τεχνολογικό Κόσμο, τόσο πολύ που μετά την LG, άλλος ένας κατασκευαστής εκφράζει την επιθυμία του να μας παρουσιάσει ένα νέο smart watch με κυκλική οθόνη. Για ποιον λέμε άραγε; Μα φυσικά για την Samsung, που το νέο της gadget πολύ πιθανόν να τρέχει Android Wear, αν η συσκευή προορίζεται ως άμεσος ανταγωνιστής του Moto 360.

Δεν θα εκπλαγούμε εάν δούμε όμως να εφοδιάζεται με το Tizen OS το οποίο προωθείται από τη Samsung στις wearable συσκευές της.

Πατέντες της Samsung όπου είχαμε την περιγραφή ενός smart watch με κυκλικό σχήμα, υπήρξαν και προσφάτως, οπότε είναι σαφές ότι η εταιρεία μελετά αυτή την ιδέα καιρό τώρα. 

Ενώ έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι το στρόγγυλο smart watch της LG (που ονομάζεται G Watch R) πιθανόν να ανακοινωθεί στην έκθεση IFA 2014, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ούτε καν την ύπαρξη αυτής της υποτιθέμενης νέας wearable συσκευής της που φέρει νέα εξωτερική εικόνα, στο Βερολίνο θα έχει μονάχα το Galaxy Gear Solo μαζί με το Note 4. 

Στο SamMobile αναφέρεται ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει λίγους μήνες μετά την φετινή IFA.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις