Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκτόνησε γιατί νόμισε ότι σκότωσε τον γείτονά του

Αυτοκτόνησε γιατί νόμισε ότι σκότωσε τον...

Στο χωριό Δάφνη Πέλλας

Τραγικό τέλος είχε το περιστατικό μεταξύ δυο γειτόνων στο χωριό Δάφνη Πέλλας αφού η χρόνια προσωπική αντιδικία μεταξύ τους κατέληξε στον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου.
Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο χωριό Δάφνη Πέλλας όταν ο 78χρονος έστησε ενέδρα στον 70χρονο γείτονά του, κοντά στα σπίτια τους κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα. Καθώς ο 70χρονος επέστρεφε πάνω στο τρακτέρ του, ο 78χρονος εμφανίστηκε μπροστά του και μετά από μία σύντομη λογομαχία, τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.
Ο δράστης σοκαρίστηκε όταν ο 70χρονος έπεσε αιμόφυρτος, καθώς τότε συνειδητοποίησε τι είχε κάνει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε νεκρό τον 78χρονο, ενώ ο 70χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να εντοπίσουν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τις ενέργειες του δράστη και αυτόχειρα, λαμβάνοντας καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των δύο ανδρών.

Αναμένεται να κάνουν το ίδιο με το θύμα της επίθεσης, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, καθώς και το παρελθόν της αντιδικίας, που οδήγησε σε αυτό το αιματηρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις