Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Ο παππούς-Θόδωρος... έδειξε τα αμπελοχώραφά του στα παιδιά!

Αιγιάλεια: Ο παππούς-Θόδωρος... έδειξε τ...

Μια ωραία δράση των "Οινοξένεια 2014"

Μια όμορφη δράση μέσα στα αμπέλια για μικρούς φίλους από 6 έως 12 ετών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων των “Οινοξένεια 2014” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας.

Οι νεαροί “τρυγητές” πήγαν στους αμπελώνες του κ. Αρίστου Παπαλουκόπουλου στο Μερτίδι και κλήθηκαν να “τρυγήσουν” χρωματιστά σακουλάκια που περιείχαν κομμάτια από παζλ με εικόνες από τα απέλια του τόπου, υπό τις οδηγίες της κας Αθηνάς Σκανδάμη και της κας Σμαρώς Τσαχρέλια.

Τα παιδιά αφού συγκέντρωσαν τα κομμάτια, συναρμολόγησαν τα παζλ πίνοντας χυμό και τρώγοντας βανίλια υποβρύχιο. Μετά, ο παππούς Θόδωρος Παπαλουκόπουλος που έδειξε με μεγάλη προθυμία τα αμπελοχώραφά του στα παιδιά, τους διηγήθηκε ένα υπέροχο παραμύθι.

Τέλος, τα παιδιά λίγο πριν το σούρουπο απόλαυσαν από ένα παγωτό με γλυκό κεράσι και πήραν τα αναμνηστικά τους δώρα, που φιλοτέχνησε η κα Μαργαρίτα Γούτου.

Κατά γενική ομολογία, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους νεαρούς τρυγητές, που μέσα από το παιχνίδι γνώρισαν τις ομορφιές των ευλογημένων αμπελώνων της Αιγιάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις