Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Καυτό και το Σάββατο με το θερμόμετρο να χτυπάει και πάλι "κόκκινο" - Από πότε θα... δροσίσει

Δυτική Ελλάδα: Καυτό και το Σάββατο με τ...

Την Κυριακή πέφτει η θερμοκρασία

Στις παραλίες έτρεξαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, όσοι δεν είχαν την τύχη να είναι σε διακοπές, με τους δρόμους στα μεγάλα αστικά κέντρα να είναι εντελώς άδειοι. Η θάλασσα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα, που θα συνεχιστεί και αύριο, Σάββατο.

Σταδιακή αλλαγή του σκηνικού του καιρού περιμένουμε από την Κυριακή, όταν η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα βρίσκονται σε ενίσχυση φτάνοντας τοπικά τα 8 μποφόρ.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους από το μεσημέρι στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια, όπου η μέγιστη θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα φτάσει τους 38 με 40 και πιθανόν τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να είναι έντονα και μικρής διάρκειας.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις καθώς τοπικά στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ως και 10 βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις