Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ελληνάρες με τζιπ στις παραλίες του Ρίου- Μαρσάρουν με κίνδυνο να τραυματίσουν λουόμενους

Πάτρα: Ελληνάρες με τζιπ στις παραλίες τ...

Οι κάτοικοι του Ρίου εχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στην αρχαιολογική υπηρεσία προκειμένου να τοποθετηθούν εμπόδια

Πίσω από το κάστρο Ρίου υπάρχει μια παραλία ιδιαίτερου κάλλους, όχι οργανωμένη και με μεγάλα βότσαλα. Απο παράδοση όσοι κάνουν εκει μπάνιο ειναι άνθρωποι που σέβονται το περιβάλλον, δεν κάνουν φασαρία και φροντίζουν να μην αφήνουν σκουπίδια φεύγοντας. Κυρίως όμως αφήνουν τα αυτοκίνητα μακριά σε πλάτωμα που υπάρχει και κάποιοι προκειμένου να απολαύσουν αυτή την ιδιαίτερη παραλία περπατούν 200 μέτρα.

Εκτός ολίγων που θεωρούν ότι επειδή εχουν τζιπ μπορούν να διασχίζουν την παραλία με αποτέλεσμα να πετάγονται πέτρες στους λουόμενους, (που απειλούνται να ...πατηθούν από τις ρόδες) και οι οποίοι σε παρατηρήσεις λουομένων απαντούν με τον γνωστό τρόπο του Ελληναρά «έχω τζιπ, πάω όπου θέλω, παρκάρω στη μούρη σου  και εσύ με ζηλεύεις»

Οι κάτοικοι του Ρίου εχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στην αρχαιολογική υπηρεσία προκειμένου να τοποθετηθούν εμπόδια στην αρχή της παραλίας για να μην κακοποιούν το κάστρο αλλά και τους λουόμενους με την συμπεριφορά τους οι Ελληναρες με τα τζιπ, αλλά επί χρόνια δεν υπάρχει αντίδραση. "Αν κάποια ημέρα κάποιος από αυτούς οδηγώντας επιδεικτικά πέσει πάνω στον τοίχο του κάστρου ή τραυματίσει λουόμενο  η Αρχαιολογική υπηρεσία τι θα κάνει;" ρωτούν οι λουόμενοι που καταγγέλλουν ότι όποιος θέλει πατάει γκάζι με κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις