Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Kωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος - "Μεγάλος χαμένος των ευρωεκλογών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ"

Kωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος - "Μεγά...

Επίσης ο κ. Αρβανιτόπουλος μιλώντας στον Real Fm εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς «βγήκε» ενισχυμένος από την όλη διαδικασία

Ως μεγάλο χαμένο των ευρωεκλογών χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ενώ εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «βγήκε» ενισχυμένος από την όλη διαδικασία.

Σε δηλώσεις του στον Real FM και όπως γράφει η εφημερίδα Τα Νέα, ο κ. Αρβανιτόπουλος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο «μεγάλος χαμένος» των ευρωεκλογών καθώς δεν πέρασε η προτροπή για δημοψηφισματικού χαρακτήρα ψήφο.

Επίσης τόνισε ότι το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το ποσοστό που είχε στις εθνικές εκλογές και μάλιστα σε μία περίοδο όπου η κυβέρνηση εφαρμόζει επώδυνα μέτρα στην χώρα, αποτελεί αποτυχία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος εκτίμησε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας «ανέβασε τους τόνους» κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για καθαρά εσωκομματικούς λόγους.

Σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτόπουλο, ο Πρωθυπουργός βγήκε ενισχυμένος από την εκλογική διαδικασία ενώ πρόσθεσε ότι η τρέχουσα Βουλή μπορεί να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος τέλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε ότι «στις δημοτικές εκλογές επικρατούν πολλές φορές άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και διαφορετικά κριτήρια. Όταν αθροίζονται πολλές δυνάμεις, οι οποίες υπόσχονται μια υπέρβαση, κάτι καλύτερο για μια πόλη, ο κάθε πολίτης δεν μπορεί αυτό να το παραγνωρίσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε πολλές πόλεις δεν είχαμε δώσει κομματικά χρίσματα.

Όλο αυτό απελευθέρωσε παρά πολλούς να προκρίνουν ένα υπερκομματικό, πολυσυλλεκτικό, ανανεωτικό ψηφοδέλτιο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις