Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Κόντεψαν να χάσουν την εκδρομή στη Βιέννη οι μαθητές του Λυκείου

Αγρίνιο: Κόντεψαν να χάσουν την εκδρομή ...

Ο έλεγχος της Τροχαίας έδειξει ότι κάποια λεωφορεία δεν πληρούσαν τα μέτρα ασφαλείας

Παρ’ ολίγον να μην βγουν τα σχέδια για εκδρομή στη Βιέννη στους μαθητές της 1ης και 2ης τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου, αφού ξεκινώντας σήμερα στις έξι το απόγευμα από Αγρίνιο προς Ηγουμενίτσα, απ όπου και φεύγει το καράβι, και κατά τον τυπικό έλεγχο της τροχαίας στα λεωφορεία του ταξιδιωτικού πρακτορείου, εντοπίστηκε πρόβλημα σε ένα από αυτά.

Συγκεκριμένα, για την εκδρομή των παιδιών επιστρατεύτηκαν πέντε λεωφορεία ταξιδιωτικού πρακτορείου στο Αγρίνιο, εκ των οποίων τα δύο είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από κεντρικό δρόμο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και τα άλλα δύο από άλλο σημείο της πόλης.

Η τροχαία κατά τον έλεγχο διαπίστωσε πρόβλημα σε ένα από τα ελαστικά του ενός εκ των δύο λεωφορείων που ανέμεναν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά και έλλειψη του ενός εκ των δύο πυροσβεστήρων που υποχρεωτικά πρέπει να διαθέτουν τα λεωφορεία.

Όπως είναι λογικό, η τροχαία υποχρέωσε το ταξιδιωτικό γραφείο να αντικαταστήσει το λάστιχο του εν λόγω λεωφορείου και να τοποθετήσει και τον δεύτερο πυροσβεστήρα.

Η όλη διαδικασία πήρε βέβαια περισσότερο από δύο ώρες, με τους μαθητές να αναμένουν στο σημείο, αγωνιώντας για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή τους, μαζί με τους γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους που έσπευσαν για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Το πρόβλημα λύθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, οπότε και το ταξίδι για Ηγουμενίτσα ξεκίνησε επιτέλους, με τα παιδιά να φοβούνται την υπαρκτή πιθανότητα να χάσουν το καράβι…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις