Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναστάτωση και οργή σήμερα στο Μηχανολογικό – Οι υπάλληλοι ήταν σε… άδεια – Έπαιζαν με τα νεύρα των πολιτών

Πάτρα: Αναστάτωση και οργή σήμερα στο Μη...
Χριστακόπουλος Θάνος

Τελικά βρέθηκε λύση στις… 10:00

Αντιμέτωποι με μια άκρως δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκαν σήμερα το πρωί όσοι πολίτες επισκέφθηκαν το Μηχανολογικό της Περιφέρειας για να εξυπηρετηθούν. Και αυτό γιατί η θυρίδα Γ που ασχολείται με τα καινούργια οχήματα και τα κληρονομικά ήταν... κλειστή.

Με αγωνία ο κόσμος που είχε έρθει ακόμα και από το Μεσολόγγι ρωτούσε τους υπαλλήλους τι είχε συμβεί και αν τελικά θα καταστεί εφικτό να εξυπηρετηθούν. Η ώρα περνούσε και τα πνεύματα άναψαν όταν ένας από τους συμπολίτες απευθύνθηκε στον προϊστάμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η απάντηση που έλαβε ήταν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος αφού δύο εργαζόμενοι που γνωρίζουν το αντικείμενο… βρίσκονται σε άδεια! Οι φωνές ακούγονταν σε ολόκληρο τον όροφο καθώς η αγανάκτηση των πολιτών ήταν μεγάλη όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός.

Τα τραγελαφικά είχαν και συνέχεια αφού λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας εκ των εργαζομένων που είχε άδεια ενημερώθηκε να προσέλθει άρον-άρον στο γραφείο του για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Φυσικά κανείς από τους υπευθύνους δεν γνώριζε πότε θα φθάσει ο υπάλληλος και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να καθησυχάσει τον κόσμο που έβλεπε την ώρα να περνά.

Τελικά, όπως πληροφορείται το thebest.gr, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στις… 10:00 όταν και έφθασε στον χώρο της εργασίας του ο υπάλληλος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις