Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σκηνικό πολέμου τα ξημερώματα γύρω από την πλατεία Όλγας - Σύγκρουση Αστυνομίας και αντιεξουσιαστών - 23 προσαγωγές

Πάτρα: Σκηνικό πολέμου τα ξημερώματα γύρ...

Χημικά και βόμβες μολότοφ

ΩΡΑ 01.34: Επεισόδια αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Βόμβες μολότοφ στην πλατεία Όλγας και "απάντηση" με κρότου λάμψης από τους αστυνομικούς, σε σύγκρουση με ομάδα αντιεξουσιαστών, όπως αναφέρει συνεργάτης του thebest.gr.

Είχε προηγηθεί πάρτι των αντιεξουσιαστών στην πλατεία Όλγας.

01.39: Οι αντιεξουσιαστές κινούνται προς την οδό Αράτου, στο πάνω μέρος. Οδοφράγματα τώρα στην οδό Καραϊσκάκη.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας βρίσκεται αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από την πλατεία Όλγας, στην Κορίνθου και στην Καραϊσκάκη. Πάνω από 20 δικυκλιστές της Αστυνομίας στους δρόμους και δυο διμοιρίες ΜΑΤ.

01.49: Φωτιές σε κάδους και ζημιές σε αυτοκίνητα αναφέρονται στην Αστυνομία. "Κυνηγητό" στην οδό Κολοκοτρώνη και Δερβενακίων.

01.54: Δέκα προσαγωγές μέχρι τώρα από την Αστυνομία. Παραμένει η ένταση.

02.01: Άνδρες της Αστυνομίας επιστρέφουν στην πλατεία Όλγας. Βρίσκονται έξω από κατάστημα όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχουν καταφύγει κάποιοι από τους αντιεξουσιαστές.

02.03: Κάδοι απορριμμάτων έχουν παραδοθεί στις φλόγες σε διάφορα σημεία της περιοχής.

02.11: Άλλες δέκα προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν σε κλαμπ στην οδό Αράτου. Και, επίσης, τρείς προσαγωγές ατόμων που κινούνταν στην περιοχή. Συνολικά 23 άτομα οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση για να διακριβωθεί αν έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις.

02.14: Σκηνικό "πολέμου" στους δρόμους της Πάτρας. Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας. Αναφέρονται και άλλες ζημιές σε Ι.Χ.

02.25: Φαίνεται ότι εκτονώνεται η κατάσταση. Οι αντιεξουσιαστές έχουν διασκορπιστεί. Δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν σε ετοιμότητα. Κινητικότητα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου έχουν προσαχθεί 23 άτομα, όπως μετέδωσε νωρίτερα το thebest.gr.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις