Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το τέλος του “How I Met Your Mother” (spoiler!)

Το τέλος του “How I Met Your Mother” (spoiler!)

Η 31η Μαρτίου ήταν ιστορική στιγμή για την αμερικανική τηλεόραση, καθώς σηματοδότησε την αυλαία μιας από τις πλέον επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών

Το “How I Met Your Mother”, η σειρά που συγκρίνεται ήδη από πλευράς θεαματικότητας και δημοφιλίας με το “Friends”, έριξε αυλαία, και το τελευταίο επεισόδιο που είχε διάρκεια 1 ώρα, προκάλεσε συζητήσεις, σχόλια και… αντιπαραθέσεις στο κοινό.

(Spoiler: Αν δεν έχετε δει το επεισόδιο, μην διαβάσετε το υπόλοιπο κείμενο)

Μετά από 9 σεζόν, η ιστορία του Ted Mosby, ο οποίος περιέγραφε στα παιδιά του το πώς γνώρισε τη μητέρα τους, είχε το τέλος που… φοβούνταν οι περισσότεροι. Η “μητέρα” Tracy, πέθανε έξι χρόνια πριν τα πρώτα γεγονότα της σειράς, καθώς ήταν άρρωστη, ενώ εκείνη και ο Ted είχαν παντρευτεί επτά χρόνια μετά τη γνωριμία τους, και όχι αμέσως, όπως υπέθεταν οι περισσότεροι.

O Barney και η Robin που είχαν παντρευτεί στα τελευταία επεισόδια της τελευταίας σεζόν, χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου, καθώς εκείνη ακολούθησε την καριέρα της στη δημοσιογραφία. Ο Barney από την πλευρά του, επέστρεψε στις… παλιές συνήθειές του, με one night stands, ένα εκ των οποίων οδήγησε στη γέννηση μιας κόρης, την οποία όταν ο Barney συναντά μελλοντικά, της αποκαλύπτει ότι είναι ο μοναδικός έρωτας της ζωής του, και γίνεται ένα υπόδειγμα πατέρα.

Μετά τον χωρισμό της από τον Barney, η Robin αποξενώνεται από την υπόλοιπη παρέα, σε μια συνάντησή της με τη Lily όμως, παραδέχεται ότι έπρεπε να έχει παντρευτεί τον Ted και όχι τον Barney. Κάποια άλλη φορά μάλιστα, είχε στο δρόμο μια τυχαία συνάντηση με τον Ted και την κόρη του.

Ο Marshall και η Lily απέκτησαν και τρίτο παιδί, ενώ μετακόμισαν από το γνωστό διαμέρισμά τους.

Ο επίλογος ήταν ρομαντικός. Τα παιδιά του Ted τον διακόπτουν από την αφήγησή του, και του επισημαίνουν ότι ουσιαστικά τους είπε την ιστορία για το πώς γνώρισε τη μητέρα τους, προκειμένου να τους αποκαλύψει ότι η “θεία” Robin ήταν ο άλλος, μεγάλος έρωτας της ζωής του. Καθώς λοιπόν έχουν περάσει πλέον έξι χρόνια από τον θάνατο της μητέρας τους, τον προτρέπουν να συναντήσει τη Robin και να βγει ραντεβού μαζί της, με τη συγκατάθεσή τους.

Το επεισόδιο τελειώνει με τον Ted να βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμά της Robin, και εκείνη να βγαίνει στο μπαλκόνι και να χαμογελάει, προτού τρέξει να τον συναντήσει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight