Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το thebest.gr στην ιματιοθήκη του Δήμου – Συγκινητικές οι προσφορές των Πατρινών – Τεράστιες οι ανάγκες από οικογένειες της πόλης - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το thebest.gr στην ιματιοθήκη του...

Καθημερινά περνούν δεκάδες άνθρωποι για να πάρουν ρούχα και παπούτσια

Πραγματικά συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών στην έκκληση του Δήμου για προσφορά ρούχων και παπουτσιών για τους συμπολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν καινούργια. Ο χώρος που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο Αρσάκειο και τον οποίο επισκέφθηκε το thebest.gr είναι ασφυκτικά γεμάτος από τις προσφορές των δημοτών.

Όπως φαίνεται πλέον τους έχει γίνει συνείδηση ότι οι ανάγκες από οικογένειες και ηλικιωμένους της Πάτρας είναι τεράστιες, κι έτσι δεν πετούν πλέον τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν χρειάζονται.

Τα πηγαίνουν στην ιματιοθήκη, όπου τα παραλαμβάνουν οι εθελοντές του Δήμου, οι οποίοι φροντίζουν να τα καθαρίσουν, εάν χρειάζεται και να τα τακτοποιούν στις αίθουσες τους κτιρίου.

Εκεί πλέον οι άποροι συμπολίτες μας τα δοκιμάζουν και παίρνουν ότι επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Στην ιματιοθήκη του Δήμου όπως μπορείτε να δείτε δεν υπάρχουν είδη μόνο για ενήλικες.

Οικογένειες της Πάτρας χαρίσουν παπούτσια, ρουχαλάκια ακόμα και παιχνίδια για μικρά παιδιά τα οποία με χαρά τα επιλέγουν και τα κάνουν δικά τους.

Όπως μας λένε οι εθελοντές οι σκηνές που εκτυλίσσονται καθημερινά στο Αρσάκειο είναι πολύ συγκινητικές καθώς όσοι συνάνθρωποί μας ντύνονται με τη βοήθεια συμπολιτών «λένε χίλια ευχαριστώ» για τις προσφορές που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρατηρείται μεγάλη ανάγκη σε αντρικά παπούτσια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις