Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα : Διαπληκτισμοί με αλλοδαπούς στα φανάρια της Κανελλοπούλου

Πάτρα : Διαπληκτισμοί με αλλοδαπούς στα ...
Ξανάλατος Νίκος

Φορτικοί, με επιθετική συμπεριφορά προσπαθούν να "καθαρίσουν" τα τζάμια αγνοώντας την επιθυμία του οδηγού

Ακόμα και διαπληκτισμοί συμβαίνουν μεταξύ οδηγών και  αλλοδαπών που βρίσκονται στα φανάρια της Νέας Εθνικής Οδού με την οδό Κανελλοπούλου, στην βόρεια είσοδο της Πάτρας. Προσπαθούν να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα με το να «καθαρίσουν» τα τζάμια στα διερχόμενα αυτοκίνητα, όμως ο τρόπος και κυρίως η επιθετικότητα που έχουν κάποιες φορές, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, τρομάζει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που γυναίκες οδηγοί με παιδιά στο αυτοκίνητο, αλλά και ηλικιωμένοι, έρχονται αντιμέτωποι με την επιμονή των αλλοδαπών, οι οποίοι παρά την άρνηση των οδηγών να τους «καθαρίσουν» τα τζάμια εκείνοι επιμένουν, ρίχνουν  νερό και αρχίζουν το «σκούπισμα».

Αποσβολωμένος και πολλές φορές ταραγμένος ο οδηγός, προσπαθεί με κινήσεις και νοήματα να τον πείσει να σταματήσει, αλλά αυτό δεν συμβαίνει και τότε οι περισσότεροι επιστρατεύουν τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου οι οποίοι χτυπούν την βούρτσα του αλλοδαπού, ο οποίος αρχίζει πλέον να εμφανίζει επιθετική συμπεριφορά.

Τα λεπτά που περνούν μέχρι να ανάψει πράσινο, για πολλούς οδηγούς έχουν μείνει αξέχαστα.

Υπήρχαν πάντως και έντονες στιγμές, όταν οι οδηγοί δεν ήταν και τόσο διαλλακτικοί απέναντι στην συμπεριφορά των αλλοδαπών και κινήθηκαν απειλητικά εναντίων τους.

Το πρόβλημα εστιάζεται και στην κυκλοφοριακή παρεμπόδιση που παρατηρείται στο σημείο, ενώ δεν πρέπει να  αγνοηθεί η πιθανότητα τροχαίου ατυχήματος η ενός γενικευμένου καυγά, μεταξύ του αλλοδαπού και των οδηγών.

Επί του... πρακτικού μέρους τώρα, μια φορά που ο αλλοδαπός μου «καθάρισε» το τζάμι το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από πριν, αφού τόσο το νερό, όσο και η βούρτσα του, ήταν μέσα στην βρώμα και την μπίχλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις