Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δέσμευση για ισχυρή και σταθερή παρουσία στην Αχαΐα

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δέσμευση για ισχυ...

Έπεται μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιο Αιγίου - Τι συμβαίνει με την εθελούσια έξοδο

Ισχυρή και σταθερή δέσμευση αποτελεί για την Coca-Cola Τρία Έψιλον η συνέχιση της ενεργούς παρουσίας στην Αχαΐα. Ήδη, έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση σημαντικής επένδυσης εντός του 2014 στο εργοστάσιο του Αιγίου, μία από τις βασικότερες παραγωγικές μονάδες της όπου εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, για την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Συνολικά, απασχολούνται 145 εργαζόμενοι στην Coc-Cola Τρία Έψιλον στην Αχαΐα και στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσής της αναφορικά με τις βελτιωτικές ενέργειες στην παραγωγική λειτουργία και στον τρόπο διανομής των προϊόντων της, η εταιρεία σήμερα έκανε γνωστό ότι προχωρά σε αλλαγή της εφοδιαστικής διαδικασίας στην περιοχή της Νοτιο-Δυτικής Ελλάδος, στη κατεύθυνση εξυπηρέτησης συγκεκριμένων περιοχών από τις αποθήκες της εταιρείας στην περιοχή της Αθήνας και του Σχηματαρίου.

Η απόφαση αυτή έρχεται με δεδομένη τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της αγοράς λόγω της μείωσης της ζήτησης τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έχει οδηγήσει σε περιορισμό της ανάγκης αποθεματοποίησης στην αποθήκη Πατρών.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αισθητή βελτίωση των εθνικών οδικών δικτύων και τον σημαντικό περιορισμό του χρόνου μετάβασης που απαιτείται, καθιστούν πιο αποδοτική την εξυπηρέτηση της Νότιο-Δυτικής Ελλάδας κυρίως από τις αποθήκες της εταιρείας στο Σχηματάρι και την Αθήνα.

Για όποιους εργαζόμενους απασχολούνται σε συγκεκριμένες ειδικότητες στις εγκαταστάσεις της Πάτρας και επηρεάζονται από την αλλαγή της εφοδιαστικής διαδικασίας στην περιοχή, η εταιρεία έχει μεριμνήσει για την προσφορά εξαιρετικά ελκυστικών κινήτρων, μέσω προγράμματος εθελουσίας αποχώρησης. Συγκεκριμένα, προσφέρεται μισθολογική κάλυψη για 2,5 χρόνια κατά μέσο όρο, παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για 2,5 χρόνια και κάλυψη εξόδων παιδικού σταθμού για ένα χρόνο.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητάς της, η εταιρεία στηρίζει σημαντικά την οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης περιοχής.

Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 50 δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα τα τελευταία 4 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και Πελοποννήσου, ενώ έχει επενδύσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες πρώτων υλών από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελεί σημαντικό αγοραστή πρώτων υλών από τοπικούς προμηθευτές για την παραγωγή των προϊόντων της, όπως χυμό πορτοκαλιού, χυμό βερίκοκο και υλικά συσκευασίας, ενώ υποστηρίζει ανελλιπώς τα τελευταία 3 χρόνια κυρίως με προσφορά προϊόντων το κοινωνικό έργο σημαντικών τοπικών οργανισμών και φορέων, όπως η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πατρέων, Τράπεζες Τροφίμων, δήμους και εκκλησίες της περιοχής, το Νοσοκομείο Αιγίου, το ΚΑΠΗ Πάτρας, καθώς και αθλητικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά