Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο όχημα στον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας

Πάτρα: Νέο όχημα  στον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας

Πρόκειται για όχημα δωρεά της Εταιρίας Ανακύκλωσης προς τον Δήμο Πατρέων

Το Σωματείο Οδηγών – Χειριστών Δήμου Πάτρας, με αφορμή τη δωρεά οχήματος από την Εταιρία ανακύκλωση επαναλαμβάνει την πάγια θέση του, την ανακύκλωση να αναλάβει ο δήμος. Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Νέο όχημα ήρθε σήμερα 20-12-2013 στον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας. Πρόκειται για όχημα δωρεά της Εταιρίας Ανακύκλωσης προς τον Δήμο Πατρέων.

Το όχημα αυτό, όπως και το προηγούμενο, δόθηκαν ως δωρεά προς το Δήμο με “υποχρέωση” του Δήμου να τα κυκλοφορεί με εργαζόμενους του Δήμου, να τα συντηρεί, να τα εφοδιάζει με καύσιμα και να μεταφέρει δωρεάν το ανακυκλώσιμο υλικό στο εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Ως εργαζόμενοι είμαστε υπέρ της ανακύκλωσης, η οποία να γίνεται με όφελος για τον δημότη και όχι με υπεροφέλη μόνο για τον ιδιώτη. Για αυτό εκφράζουμε και την πάγια θέση μας να αναλάβει ο Δήμος την ανακύκλωση με οφέλη ανταποδοτικά για την πόλη. Πρόκειται για θέση για την οποία έχουμε προβεί σε επαφές τόσο με την δημοτική αρχή, όσο και με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Απώτερος σκοπός μας μια ακόμα πιο καθαρή πόλη και με πολύ πιο ευαισθητοποιημένους και συνειδητοποιημένους πολίτες πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις