Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Έβγαιναν από το στρατόπεδο κι έκαναν ληστείες!Εγκληματική οργάνωση αποκάλυψε το χθεσινό "χτύπημα" σε σούπερ - μάρκετ - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Πάτρα:Έβγαιναν από το στρατόπεδο κι έκαν...

Ανάμεσά τους και οι δύο δράστες της χθεσινής ληστείας

11.20 Εγκληματική οργάνωση ξεσκέπασε η χθεσινή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ αναζητείται ένα τουλάχιστον ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και οι δύο δράστες της χθεσινής ληστείας, οι οποίοι συνολικά ήταν τρεις, καθώς τους περίμενε κι ένας ακόμα.

Μάλιστα ο ένας πυροβόλησε πολίτη που προσπάθησε να τον σταματήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας 21 ετών οι οποίοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία σε στρατόπεδο της Πάτρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Σαββατοκύριακα που είχαν έξοδο επιδίδονταν σε ληστείες. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δέκα ληστείες σε καταστήματα της Πάτρας.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα το πρωί από τον Διευθυντή Ασφάλειας κ. Ανδρέα Τσαουρδά.

.............................

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται από χθες βράδυ ο δράστης της ληστείας σε κατάστημα super  market γνωστής αλυσίδας, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Πρόκειται, σύμφωνα με την αστυνομία, για έναν 22χρονο κάτοικο Πατρών, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τη ληστεία.

Ο νεαρός χθες λίγο πριν τις 10 το βράδυ, απείλησε με πιστόλι την υπεύθυνη του καταστήματος, την οποία χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να της αρπάξει τις εισπράξεις, που ανέρχονταν σε 3.800 ευρώ.

Ο νεαρός μάλιστα, πυροβόλησε και σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρά τραυματίστηκε στο πόδι ένας πολίτης.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός, ωστόσο άμεσα συνελήφθη, καθώς κινητοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ και η Άμεση Δράση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο νεαρός είχε και συνεργό, ο οποίος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε καλό δρόμο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις