Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Τα εξαφανισμένα ποδήλατα ... ένα μήνα μετά

Αίγιο: Τα εξαφανισμένα ποδήλατα ... ένα μήνα μετά

Μέρος δεύτερο...


Πέρασε ένας μήνας σχεδόν που το Paizotopos.gr είχε αναδείξει με ποιον τρόπο ο Δήμος Αιγιαλείας αφήνει να καταστραφεί ένα έργο που στοίχισε 170.000 euro.

Οι εικόνες που αντίκρισε το Paizotopos.gr  χτες το πρωί στην πόλη του Αιγίου μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν. Στο σταθμό των Υψηλών Αλωνίων έχει μείνει ένα ποδήλατο για να θυμίζει το έργο ‘’ Κοινόχρηστα Ποδήλατα ‘’.

Ο Δήμος Αιγιαλείας δεν μπήκε στον κόπο ( όπως του είχαμε προτείνει στο προηγούμενο άρθρο μας  ) να μαζέψει από τους σταθμούς τα ποδήλατα ώστε να διασώσει ό,τι απέμεινε από αυτά. Δε θα  κόστιζε τίποτα στο Δήμο Αιγιαλείας να στείλει ένα φορτηγό του. Οι κλειδαριές είναι  σπασμένες και από την τελευταία φωτογράφιση  λείπουν κι άλλα ποδήλατα. ‘Η ο Δήμος τα «ξήλωσε» γιατί δεν είχε άλλο τρόπο ή τα ποδήλατα «εξαφανίστηκαν» .

Σε μια απλή βόλτα στην πόλη του Αιγίου εντοπίσαμε κάποια από τα ποδήλατα αυτά σταθμευμένα στην οδό Αράτου , έξω από γνωστό γυμναστήριο και στην οδό Ταξιαρχών στο πάνω μέρος.

Για τα ποδήλατα αυτά μάθαμε ότι για το μεν πρώτο ο άνθρωπος που το εντόπισε, ζήτησε από το Δήμο την απομάκρυνσή του γιατί δεν είναι ο ίδιος που το χρησιμοποίησε και για το δε δεύτερο ότι ο χρήστης το έχει πάρει μόνιμα και αρνείται να το επιστρέψει στο σταθμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις