Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της ληστείας στα Βραχνέικα - Άρπαξαν περίπου 60.000 ευρώ- Σε ποιές περιοχές εστιάζει την προσοχή της η Αστυνομία - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες...

Τρεις οι δράστες με βαρύ οπλισμό και κλεμμένο αυτοκίνητο

10.00  Συνεχίζεται το κυνηγητό των τριών κουκουλοφόρων ληστών που "χτύπησαν" νωρίς το πρωί στο Ταχυδρομείο στα Βραχνέικα. Η Αστυνομία έστησε μπλόκα στην Πατρών - Πύργου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δεν προέκυψε κάτι αξιοσημείωτο και η αστυνομία εκτιμά ότι πιθανά οι δράστες να κινήθηκαν στην 111 προς Τρίπολη και το βάρος των ερευνών στρέφεται και σε αυτή την περιοχή.

Οι δράστες που είχαν full face κουκούλες και βαρύ οπλισμό (πιθανόν καλάσνικοφ) φαίνεται πως γνώριζαν τα πάντα και ήξεραν ακόμα και την ώρα που θα φτάσει η χρηματασποστολή. Στα Βραχνέικα έφτασαν με ενα Nissan το οποίο είχε κλαπεί στις 24 Οκτωβρίου από την Ηλιούπολη Αττικής και σε παράδρομο της Περιμετρικής, του έβαλαν φωτιά. Στη συνέχεια διέφυγαν με άλλο όχημα.

Δείτε το βίντεο του Σπήλιου Λαλιώτη.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Συναγερμός σήμανε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μετά το πρωινό χτύπημα των ληστών στα ΕΛΤΑΒραχνεΐκων με λεία 60.000 ευρώ και δυνάμεις έσπευσαν  στα σημεία όπου δίνονται τα επιδόματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ileiapost.gr στα ΕΛΤΑ Πύργου και Αμαλιάδος όπου πέφτει ο κύριος όγκος της κατανομής συντάξεων και επιδομάτων, ενώ μπλόκα στην Εθνική Οδό Πύργου Πατρών όπου φαίνεται ότι κατευθύνθηκαν οι ληστές.

................................

Ληστεία  πριν από λίγο στο Ταχυδρομείο στα Βραχνέικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε  αυτοκίνητο και έφεραν βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ). Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό των 60.000 ευρώ.

Τα τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους επέβαιναν σε ένα κλεμμένο ΙΧΕ  μάρκας Nissan από την περιοχή της Ηλιούπολης, από τις 24 Οκτωβρίου, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία. Κινήθηκαν προς την ξυλεία του Πλατυκώστα στην έξοδο της περιμετρικής κοντά στο Μιντιλόγλι και έβαλαν φωτιά στο όχημά τους.

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι δράστες φαίνεται να είχαν οργανώσει καλά το σχέδιό τους και να  ήταν καλά πληροφορημένοι καθώς η λεία των 60.000 ευρώ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις