Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ντόλιος: Συνήγορος της Χρυσής Αυγής ο Πάνος Καμμένος

Ντόλιος: Συνήγορος της Χρυσής Αυγής ο Πά...

Σφοδρή αντίδραση από τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ

«Συνήγορο της Χρυσής Αυγής» αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, μιλώντας την Τρίτη το πρωί στον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ντόλιου ακολούθησαν τα όσα είπε τη νύχτα της Δευτέρας στο Star, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας το ούτε λίγο ούτε πολύ, εγκληματική οργάνωση!

«Νομίζω ότι θα ήταν φρόνιμο να υποστεί με τον δημόσιο λόγο αυτά τα οποία υπέστη ο κ. Τζιτζικώστας, μετά τη γκάφα τη γνωστή, την οποία έκανε», είπε ο Γιώργος Ντόλιος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Ντόλιος τόνισε ότι η στάση του Πάνου Καμμένου είναι απαράδεκτη. «Η στάση του αποτελεί συνηγορία στη Χρυσή Αυγή. Και, βεβαίως, βάλλει εναντίον όλου του πολιτικού συστήματος, των μεγάλων κομμάτων και εν τέλει εναντίον του εαυτού του, γιατί, όπως είπε, δεν προήλθε εκ του μηδενός ο κ. Καμμένος».

Τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στο Star κατά του ΠΑΣΟΚ σχολίασε, επίσης στον ANT1, και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος τόνισε: «Προφανώς και δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις