Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Σφαγή» για...τέσσερις θέσεις στην Philip Morris στο Αγρίνιο

«Σφαγή» για...τέσσερις θέσεις στην Phili...

Χιλιάδες αιτήσεις στην εταιρεία

Πριν από περίπου δύο μήνες έγινε γνωστή η πρόθεση της εταιρίας Παπαστράτος ΑΒΕΣ να μετατρέψει  τις αποθήκες της στην Μεγάλη Χώρα,  στο μοναδικό ιδιόκτητο logisticshub του πολυεθνικού ομίλου για καπνά ανατολικού τύπου στην Ευρώπη.

Με την ανακοίνωση δημιουργήθηκαν αρκετές προσδοκίες για την αξιοποίηση της υποδομής που έχει η εταιρία στην περιοχή και την ένταξη νέων παραγωγικών δραστηριοτήτων που θα είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για εξειδικευμένο και ανειδίκευτο ανθρώπινο δυναμικό.

Τον τελευταίο μήνα και προχωρώντας σταδιακά προς της έναρξη των δραστηριότητων της επένδυσης η εταιρία προχώρησε στην διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη του απαιτούμενου εργατικού δυναμικού.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις συνολικά θέσεις που θα καλυφθούν και συγκεκριμένα αφορούν δύο θέσεις οδηγών κλάρκ,  και δύο θέσεις εργατικού προσωπικού.

Φυσικά ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος σε σχέση με τις αυξημένες ανάγκες που έχει η τοπική κοινωνία για απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την έκταση και την προβολή που είχε λάβει η είδηση δημιουργώντας ελπίδες ότι θα ήταν μια απάντηση στο πρόβλημα της ανεργίας.

Το αυξημένο ενδιαφέρον άλλωστε καταγράφεται και από τον μεγάλο αριθμό των αιτήσεων που κατατέθηκαν μέχρι σήμερα στα γραφεία της εταιρίας, ενώ έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για χιλιάδες αιτήσεις που κατατίθενται τόσο από πολίτες του Αγρινίου που αναζητούν εργασία όσο και από Αιτωλοακαρνάνες που ζουν στην Αθήνα.

 

Να σημειώσουμε πάντως ότι παρά το γεγονος ότι από διαφορες κατευθύνσεις (επίσημες και ανεπίσημες), διακινήθηκαν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων όταν και εφόσον θα λειτουργούσε η επένδυση η ιδιοκτήτρια εταιρία κράτησε από την πρώτη στιγμή  χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας ότι σε πρώτη φάση θα διασφαλίστουν οι υπάρχουσες θέσεις, εξηγώντας παράλληλα ότι  το έργο θα εξελίσσεται σε φάσεις και ανάλογα με τις ανάγκες  θα υπάρξουν και οι ανάλογες προσλήψεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά