Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο ο "Άγιος Ανδρέας" από τον Ιούλιο - "Διογκώνονται τα προβλήματα"

Πάτρα: Χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο ο &quo...

Ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πάτρας "Ο Άγιος Ανδρέας" αναφέρονται τα παρακάτω: "Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, αλλά και εμείς οι Εργαζόμενοι σ΄ αυτό, ως γνωστόν, πάρα πολλά και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρά.  
Τα προβλήματα αυτά, που είναι άκρως επικίνδυνα, για την  μελλοντική  μας υπόσταση, την ύπαρξη του Νοσοκομείου και εμάς των Εργαζόμενων, δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται.

ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ- ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ και ΕΠΙΔΥΝΟΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Υγείας και των εδώ εκπροσώπων του, όπου εκτός από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και τις αρνητικότατες επιπτώσεις που αυτή έχει στο χώρο της υγείας, έχουν αφήσει το Νοσοκομείο στην τύχη του, χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο από την 22/6/13, με  παραιτημένο τον Διοικητή από την 30/8/13 και χωρίς Υπηρεσιακό Συμβούλιο από 1/1/13.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, αδιαφορώντας πλήρως για την λειτουργία μας, δεν αναπλήρωσε άμεσα ως όφειλε το παραιτημένο μέλος του Δ.Σ, δεν αναπλήρωσε επί 8 ολόκληρους μήνες το μέλος που παραιτήθη την 22/3/13, λίγες ημέρες μετά τον διορισμό του, με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας να παραμένει ακόμη μια φορά και μάλιστα στη πιο κρίσιμη γι΄αυτό περίοδο, χωρίς Δ.Σ, ένα Διοικητικό έλλειμμα με τεράστιες επιπτώσεις στην λειτουργία του-την οργάνωσή του και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του, δεδομένου ότι παρέμεινε χωρίς Δ.Σ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο  και το χρονικό διάστημα από 2/10/13 έως 25/2/12. Αξίζει να επισημάνουμε ότι στη διετή θητεία (2/2/12-2/2/14) αυτού του ανενεργού Δ.Σ, μέχρι σήμερα είχαμε την παραίτηση στις 2.7.12  ενός μέλους του, που αφού δεν αντικαταστάθηκε εγκαίρως ετέθη εκτός λειτουργίας το Δ.Σ από 2/10/12 έως 25/2/13. Την 25/2/13 είχαμε τον διορισμό  του νέου μέλους, αυτού  που παραιτήθη την 22/3/13 και αφού αυτό  δεν αντικαταστάθηκε εγκαίρως, ετέθη και πάλι το Δ.Σ εκτός λειτουργίας, από 22/6/13 μέχρι και σήμερα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν, ακόμη μια φορά, αυτήν την απαράδεκτη αντιμετώπιση, αυτήν την προκλητική αδιαφορία, αυτήν την προαναφερόμενη εγκατάλειψη, που πιθανά να κρύβει και σκοπιμότητες, την στιγμή που επαναλαμβάνεται και διαιωνίζεται.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  από τον Υπουργό Υγείας, να διορίσει  ΑΜΕΣΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στο Νοσοκομείο, Διοικητή και Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ………….ΟΧΙ ΑΛΛΗ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις