Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Όλγας και μεταφέρεται στα γραφεία της Γούναρη

Πάτρα: Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσ...

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν

16.39 Eπιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του thebest.gr για μεταφορά της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στη Γούναρη. Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει: "Για τρίτη συνεχή φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το αντεθνικό κράτος του μνημονίου απαγορεύει νόμιμη πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Μετά την διανομή τροφίμων στην Αθήνα και τις εκδηλώσεις για την 4η Αυγούστου στην Καλαμάτα, ήρθε η σειρά της Πάτρας. Δικαιολογία μονίμως η ίδια: υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων από ακροαριστερές ομάδες.

Αν οι αρμόδιοι του ΠΡΟ-ΠΟ δεν μπορούν να ελέγξουν και να συλλάβουν μία χούφτα ταραξίες, τότε να παραιτηθούν. Είναι παράνομη και αντισυνταγματική η οποιαδήποτε απαγόρευση νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας ενός εκλεγμένου κόμματος προς χάριν του ακροαριστερού περιθωρίου.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΤΡΩΝ"

 

16.22 Προς ματαίωση οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες του  thebest.gr η συγκέντρωση  που είχε προαναγγέλλει η Χρυσή Αυγή στην Πάτρα, για την πλατεία Όλγας η οποία αποτελεί  σημείο αναφοράς της δράσης αντεξουσιαστικών κύκλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν σε τοπικό επίπεδο αλλά και μετά την παρέμβαση στελεχών από την Πάτρα και την Αθήνα, η συγκέντρωση μετακινείται προς την οδό Γούναρη όπου και τα γραφεία του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις