Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης - Όλα δείχνουν αυτοκτονία - Άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τα πάντα - Tου είχαν φάει τα λεφτά μια Πατρινιά και μια Αλβανίδα - ΦΩΤΟ

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης - Όλα δείχνουν ...

Τον έψαχναν από το πρωί συγγενείς και φίλοι

16:41 Μια συνεργάτιδα του Μιχάλη Ασλάνη ήταν αυτή που βρήκε νεκρό τον διάσημο σχεδιαστή μόδας το μεσημέρι της Τετάρτης. Δίπλα στο άψυχο κορμί του σχεδιαστή υπήρχαν άδεια κουτιά από φάρμακα καθώς και τέσσερις σελίδες στις οποίες ο Ασλάνης είχε αποτυπώσει τις τελευταίες του σκέψεις.

Στο χειρόγραφό του, που είναι γραμμένο στα ελληνικά και στα γαλλικά, κατά πληροφορίες, περιγράφει το προσωπικό του αδιέξοδο μετά το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και εξαιτίας του οποίου υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει στη μακρινή Βραζιλία, καθώς και τους προβληματισμούς του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

16:05 Αυτή την ώρα, στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της ασφάλειας για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα απάτης από μια Πατρινιά και μία Αλβανίδα που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν αφού του πήραν όλα τα λεφτά.

 

Ποιός ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης

Ο Μιχάλης Ασλάνης καταγόταν από την Μικρά Ασία. Από την ταλαντούχα γενιά της σχολής ΒΑΚΑΛΟ, σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης με σπουδαίους καθηγητές τους ζωγράφους Τέτση, Μοσχίδη, Γούναρη, Πρέκα, Βακαλό... Συγχρόνως το 1974 με τις σπουδές του ξεκίνησε την καριέρα του τελείως αυτοδημιούργητος.

Οι δημιουργίες του πόζαραν σε όλα σχεδόν τα εξώφυλλα των τότε ελληνικών περιοδικών και κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές χάρη στις πετυχημένες και πολύ έθνικ επιρροές του. Έκτοτε η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε ατομικές ή ομαδικές επιδείξεις μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, στο Μονακό, στην Μόσχα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο, στο Μιλάνο, στην Ρώμη, στο Μπάρι, στον Καναδά.

Σχεδίασε τα ρούχα για τους υπαλλήλους του Αττικό Μετρό και του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκτός από ρούχα, ο σχεδιαστής συνεργάζόταν με μεγάλες εξαγωγικές μονάδες που πωλούν στην ελληνική και ξένη αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, ομπρέλες, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα με την υπογραφή του.

15:13 Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 3 ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, και κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ο φίλος και συνεργάτης του Μιχάλη Ασλάνη, Γιώργος Κουτούλιας

Ο φίλος και συνεργάτης του Μιχάλη Ασλάνη...

Ο φίλος και συνεργάτης του Μιχάλη Ασλάνη, Γιώργος Κουτούλιας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight