Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιντιλόγλι - καταγγελία: Δεύτερη μέρα χωρίς νερό

Μιντιλόγλι - καταγγελία: Δεύτερη μέρα χωρίς νερό

Προβλήματα λόγω Καλλικράτη καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής

Η αναγνώστρια του thebest.gr καταγγέλλει ότι και σήμερα το Μιντιλόγλι παραμένει χωρίς νερό. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Σήμερα 23-8-2013 είναι η δεύτερη μέρα χωρίς νερό. Είμαστε μια πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Δεν μπορούμε να πλυθούμε , οι τουαλέτες μας βρίσκονται σε αθλία κατάσταση , δεν μπορούμε να βάλουμε πλυντήριο ή να ποτίσουμε τον κήπο μας και όλα αυτά σε περίοδο καλοκαιριού.

Κάθε τρεις και λίγο υπάρχει πρόβλημα.Σαν να μη έφθανε το φοβερό πρόβλημα που υπάρχει με την αποχέτευση.Έχουμε πληρώσει στον Δήμο  από τον Ιούνιο που ο βόθρος ήταν ήδη γεμάτος  και η απάντησή τους ήταν ότι  θα μπορέσουν να στείλουν βυτίο στο τέλος Αυγούστου.

Ακόμη δεν έχουν έρθει. Για να πάρει δε, κανείς  ιδιωτικό βυτίο πρέπει να πληρώσει γύρω στα 240,00 ευρώ ή και περισσότερο , ανάλογα πόσο θέλει  να σου ρουφήξει κάποιος το αίμα.Γεώτρηση προβληματική , αποχέτευση μηδενική , πολιτεία ανύπαρκτη. Πότε επιτέλους θα σκύψουν πάνω από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες Πατρέων  αλλά κατοίκους Μιντιλογλίου που βαφτίστηκαν έτσι μετά τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ αλλά δεν απολαμβάνουν τα δημόσια αγαθά που όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται.Το νερό , το άδειασμα των βόθρων ή η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου δεν είναι πολυτέλεια , είναι βασικά αγαθά που δικαιούμαστε για να ζούμε αξιοπρεπώς στα σπίτια που αγοράσαμε με το αίμα μας" .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις