Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To Ionian Sky στο βόρειο Αιγαίο

To Ionian Sky στο βόρειο Αιγαίο

Απόπλους στις 7 Ιουλίου

Έπειτα από την κατάθεση του πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, το Ionian Sky της NEL Lines θα αρχίσει κανονικά τα δρομολόγια από την Κυριακή 7 Ιουλίου στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Καβάλα- Λήμνος- Μυτιλήνη- Σάμος- Ικαρία.

Το «Ionian Sky», θα αντικαταστήσει το «Θεόφιλος» της ίδιας εταιρείας, στο οποίο δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι ετήσιες επισκευαστικές εργασίες.

Το νέο πλοίο της NEL προγραμματιζόταν αρχικά να δρομολογηθεί στις επιδοτούμενες γραμμές της βόρειας Ελλάδας από τις 23 Ιουνίου. Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου ζήτησε εξηγήσεις από τη NEL για την καθυστέρηση, η εταιρεία όμως ζήτησε παράταση για 15 ημέρες μέχρι να δώσει απαντήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις