Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη 28χρονος για συμμετοχή σε 10 ένοπλες ληστείες

Συνελήφθη 28χρονος για συμμετοχή σε 10 έ...

Αναζητείται ο συνεργός του

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 28χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε το τελευταίο επτάμηνο σε ένδεκα ένοπλες ληστείες Τραπεζών της Αττικής, με συνολική λεία 168.240 ευρώ.Ο 28χρονος συλληφθείς, μαζί με τον 23χρονο συνεργό του, που αναζητείται, διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι εισέρχονταν οπλισμένοι στα υποκαταστήματα, όπου ο συλληφθείς πήγαινε «εσωτερικά» των ταμείων και αφαιρούσε τα χρήματα, ενώ ο συνεργός του είχε το ρολό του «τσιλιαδόρου», επιτηρώντας το χώρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς και ο συνεργός του διέπραξαν ληστείες τραπεζών στο Παλαιό Φάληρο, στην Καλλιθέα, στη Γλυφάδα, στην Βούλα, στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκύζι, στο Παγκράτι, στου Ζωγράφου και στην Ηλιούπολη. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες ενέχονται και σε δυο περιστατικά κλοπής μοτοσικλετών, στο Περιστέρι και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του συνεργού του .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις