Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι "παπατζήδες" κάνουν χρυσές δουλειές στο κέντρο της Αθήνας-Δείτε το βίντεο

Οι "παπατζήδες" κάνουν χρυσές ...
Ξανάλατος Νίκος

Αποκαλυπτικό βίντεο του thebest. gr με τον «παπατζή» σε πλήρη δράση

Η φτώχια φέρνει τζόγο. Ακόμα και στην σκιά της Ακρόπολης, ανάμεσα σε πλήθος ξένων τουριστών, δίπλα από παράνομους μικροπωλητές μετανάστες  και μη, στην πιο τουριστική περιοχή της Ελλάδας, οι υπηρέτες του παράνομου τζόγου έχουν τη δική τους θέση. Μόλις πέφτει το σκοτάδι, σε πολυσύχναστα σημεία της περιοχής, δίπλα στο τέλος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στήνουν το πρόχειρο τραπεζάκι τους και αρχίζουν να «μαδάνε» με την βοήθεια αβανταδόρων, που πάντα παίζουν και πάντα κερδίζουν, τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Με την υπόσχεση του εύκολου κέρδους και με την βεβαιότητα ότι Παρασκευή βράδυ κανείς δεν θα τους ελέγξει, ο «παπατζής» με το κόκκινο μπλουζάκι, όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο αποκλειστικό βίντεο που καταφέραμε να έχουμε, παίρνει τα πενηντάευρα από τους αφελείς με χαρακτηριστική ταχύτητα και ευκολία.

Δεν ήταν ο μοναδικός.

Λίγο πριν, σε μια άλλη αθέατη γωνιά στην περιοχή του πλέον κεντρικού δρόμου της Αθήνας, της Ερμού, κάποιοι έπαιζαν μπαρμπούτι, αλλά η λήψη δεν έγινε αφού στην θέα αγνώστων που δεν είχαν σκοπό να παίξουν, αλλά να δουν, έγιναν καπνός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις