Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποδόθηκαν το μεσημέρι τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην Εθνική Τράπεζα για τον 15χρονο μαθητή - Αναχωρεί το Σάββατο για την Γερμανία

Πάτρα: Αποδόθηκαν το μεσημέρι τα χρήματα...

Με τις ευχές όλων να επιστρέψει σιδερένιος

Αποδεσμεύτηκαν και αποδόθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον πατέρα του 15χρονου μαθητή του 11ου Γυμνασίου Πατρών τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από εισφορές πολιτών στην Εθνική Τράπεζα.

Η Τράπεζα, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, με εισήγηση τοπικών στελεχών της και σύμφωνη γνώμη ανώτερων διευθυντικών της στελεχών, παρέκαμψε χρονοβόρες διαδικασίες, έδειξε ευαισθησία και στάθηκε αλληλέγγυα στο πλευρό της οικογένειας του 15χρονου μαθητή.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν όλες οι σχετικές διαδικασίες και ο πατέρας του μαθητή εισέπραξε το συγκεντρωθέν ποσό που, κατά πληροφορίες, δεν είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο αποτελεί μια σημαντική βοήθεια.

Ο 15χρονος αναχωρεί το Σάββατο (8 το πρωί με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ) για την Γερμανία με τις ευχές όλων μας να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Η ιστορία αυτή έχει συγκινήσει τους πάντες. Σας διαβεβαιώ – και αυτό αναγνωρίζεται και από την οικογένεια- ότι η Τράπεζα μας, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν στην Πάτρα, παρά το γνωστό σε όλους δεσμευτικό πλαίσιο που απορρέει από την νομοθεσία, υπερέβη διαδικασίες και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει», είπε στο thebest.gr στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι όσα χρήματα εξακολουθούν να κατατίθενται στον λογαριασμό θα αποδίδονται αμέσως στην οικογένεια του μαθητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις