Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χάος στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Στις πόρτες των σπιτιών τα νερά απο τα βουλωμένα φρεάτια - Εγκλωβισμένα Ι.Χ. στα λασπόνερα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Χάος στην Ηρώων Πολυτεχνείου -  Σ...

Κυκλοφοριακό αμοκ επικρατεί και στο κέντρο της πόλης απο το μπουρίνι

Αποκαταστάθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προβλήματα που είχαν προκύψει νωρίτερα με τα βουλωμένα απο τα σκουπίδια φρεάτια στον παράδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου και τους πλημμυρισμένους δρόμους, ύστερα απο την παρέμβαση συνεργείων της ΔΕΥΑΠ.

14.43 Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, ιδίως στον παράδρομο όπου βρίσκεται και η πολυκατοικία στην οποία μένει ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας απέναντι ακριβώς  απο το πάρκινγκ της Τερψιθέας.

Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει από τα βουλωμένα φρεάτια και έχουν εγκλωβιστεί περίπου 10 αυτοκίνητα, τα οποία το νερό έχει φτασει μέχρι την πόρτα τους.

Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστρια του thebest.gr

Στο μεταξυ, το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε πριν απο λίγο το κέντρο της Πάτρας ήταν αρκετό για να προκαλέσει κυριολεκτικά κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης.

Στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους η κατάσταση για τους οδηγούς ήταν δύσκολη αφού οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους για να εξυπηρετηθούν λόγο της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις