Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Κοινωνικό Φαρμακείο απέκτησε και σελίδα στο facebook

Πάτρα: Το Κοινωνικό Φαρμακείο απέκτησε κ...

Δωρεάν φάρμακα δικαιούνται ασθενείς που είναι άποροι και ανασφάλιστοι

Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Πάτρας λειτουργεί κανονικά στηβν πόλη από σήμερα διαθέτει και σελίδα στο facebook (http://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82/363894947023818?ref=tn_tnmn) με σκοπό να γίνει γνωστό σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Αποστολή του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή φαρμάκων σε άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι ανασφάλιστα. Σε δελτίο Τύπο που εξέδωσαν οι δημιουργοί τους επισημαίνων πως: Ευχή όλων μας είναι το Κοινωνικό Φαρμακείο να επιτελέσει το σκοπό του γιατρεύοντας και απαλύνοντας τον πόνο όσων το έχουν ανάγκη."

Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Πάτρας παραμένει ανοικτό: Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα (18:00-20:00) Σάββατο πρωί (10:00-12:00).

Δωρεάν φάρμακα δικαιούνται ασθενείς που είναι άποροι ΚΑΙ ανασφάλιστοι. Σχετικά με την προμήθεια φαρμάκων, το κοινωνικό φαρμακείο θα μπορεί να δέχεται οποιαδήποτε προσφορά από πολίτες, κοινωνικούς φορείς, οργανισμούς, φαρμακοβιομηχανίες, κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις