Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΑΤΡΑ: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Άνω Καλλιθέα - Ολονύχτια μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες -Δεκάδες στρέμματα στάχτη

ΠΑΤΡΑ: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δύσβ...

Ισχυροί άνεμοι στο σημείο της πυρκαγιάς

07.05 Υπό τον μερικό έλεγχο των πυροσβεστών τίθεται σταδιακά η φωτιά που ξέσπασε αργά χθες βράδυ. Η μάχη με τις φλόγες ήταν ολονύχτια. Στο σημείο παραμένουν αυτή την ώρα 5 οχήματα και 10 άνδρες της πυροσβεστικής. Η φωτιά έχει κάψει μέχρι στιγμής 30 στρέμματα.

 

01.33: Όπως δείχνουν τα πράγματα ολονύχτια θα είναι η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες.

01.08: Πολύ υψηλός προβλέπεται, λόγω των ισχυρών ανέμων, και για σήμερα Τρίτη ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αχαϊα, Ηλεία και Κορινθία σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

00.55: Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να αποκτήσουν πρόσβαση από δρόμο που περνά μπροστά από το Μοναστήρι του Ομπλού και κατευθύνεται νοτιότερα.

00.38: Η φωτιά βρίσκεται σε χαράδρα, στη νότια πλευρά της Άνω Καλλιθέας, μεταξύ του χωριού και της Πλατανόβρυσης. Είναι μακριά από σπίτια και στην περιοχή νότια του Μοναστηριού του Ομπλού.

00.14: Η δυσκολία των πυροσβεστών, όπως λέει στο thebest.gr κάτοικος της περιοχής, έγκειται στην αδυναμία προσέγγισης στο σημείο της πυρκαγιάς και φυσικά στους ανέμους που πνέουν.

23.54: Μέλημα των πυροσβεστών είναι να μην απειληθούν κατοικημένες περιοχές.

23.51: Οι πυροσβέστες επιχειρούν να προσεγγίσουν το σημείο της πυρκαγιάς. Δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής βρίσκονται επί τόπου.

23.45: Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και βυτιοφόρα του Δήμου Πατρέων.

23.15: Φωτιά ξέσπασε πριν απο λίγο στην περιοχή της Άνω Καλλιθέας στην Πάτρα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, καίει σε δύσβατη περιοχή. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις