Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Παυλόκαστρο - Έχουν αποτεφρωθεί περισσότερα από 20 στρέμματα

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά  στο Πα...

Επί τόπου δέκα Πυροσβεστικά οχήματα με 25 άνδρες

19.50 Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγη ώρα η φωτιά στην περιοχή του Παυλόκαστρου. Μέχρι στιγμής  έχουν αποτεφρωθεί περίπου είκοσι στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

18:52 Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης στο Παυλόκαστρο από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έχουν σπεύσει στην περιοχή. Ευτυχώς με τη συνδρομή και των εναέριων μέσων (δύο αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου), δεν απειλήθηκαν σπίτια, ωστόσο η πυρκαγιά είναι μεγάλη.

Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση της έκτασης που έχει καεί.

18:15 Τη συνδρομή δύο αεροσκαφών έχουν εδώ και λίγη ώρα οι 25 πυροσβέστες και το πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων που δίνουν μάχη με τις φλόγες στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση στο Παυλόκαστρο.

17:17 Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στο Παυλόκαστρο, καθώς οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι αρκετά δυνατοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει πλέον πάνω από δέκα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ επί τόπου βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας.

16:40 Πυρκαγιά στην περιοχή του Παυλόκαστρου ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Νεώτερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις