Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μέχρι τις 29 Ιουνίου - καλώς εχόντων των πραγμάτων - τα προνοιακά επιδόματα

Πάτρα: Μέχρι τις 29 Ιουνίου - καλώς εχόν...

Νέες δεσμεύσεις απο το Υπουργείο

Ο Δήμος Πατρέων και ειδικότερα η αρμόδια Αντιδημαρχία Υγείας- Πρόνοιας είναι έτοιμη να κινήσει τις διαδικασίες, για να καταβληθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους, το Υπουργείο Εσωτερικών όμως μέχρι σήμερα, δεν έχει αποστείλει τα χρήματα στο ταμείο του Δήμου, για να μπορέσει και αυτός με τη σειρά του, να τα καταθέσει στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο Αντιδήμαρχο Υγείας –Πρόνοιας, κ. Χαράλαμπος Στανίτσα, σε νέα του δήλωση, τόνισε ότι το Υπουργείο, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, απέστειλε έγγραφο στον Δήμο, με το οποίο ζητούσε τον ακριβή αριθμό των δικαιούχων και το αντίστοιχο ποσό χρημάτων που αναλογεί για τα επιδόματα. «Η Αντιδημαρχία, άμεσα –επισημαίνει ο κ. Στανίτσας- την Δευτέρα, 11 Ιουνίου, έστειλε το έγγραφο με τις πληροφορίες που ζητούσε το Υπουργείο και από κει και πέρα, ανέμενε την αποστολή των χρημάτων. Παρά τη συνεπή στάση της Διεύθυνσης Υγείας –Πρόνοιας, του Δήμου Πατρέων, αποστέλλοντας όλα τα έγγραφα, το Υπουργείο Εσωτερικών, μέχρι σήμερα Παρασκευή 15 του μήνα, δεν έχει στείλει στον Δήμο ούτε ένα ευρώ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με το Υπουργείο, υπήρξε η δέσμευση, ότι τα χρήματα θα σταλούν, την Τρίτη 19 Ιουνίου. Από εκείνη την ημέρα, απαιτούνται 8 εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και  να παραλάβουν οι δικαιούχοι τα προνοιακά επιδόματα.

Συνεπώς, αν το Υπουργείο, τηρήσει τη δέσμευσή τότε τα επιδόματα θα δοθούν στις 29 Ιουνίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις