Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι! Δώρισε τα αντικαρκινικά φάρμακα της νεκρής συζύγου του!!!

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι! Δώρισε τα αντι...

Σε μια καρκινοπαθή που είχε κάνει δημόσια έκκληση να βρει το φάρμακό της

Μια συγκλονιστική και παράλληλα συγκινητική ιστορία δείχνει πως το θέμα της υγείας δεν πρέπει να περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο κύριος Γιώργος Σκανδάλης έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του από καρκίνο.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Έθνους, παρόλο που βρισκόταν σε απέραντη θλίψη απέδειξε πόσο μεγάλη καρδιά έχει, προσπαθώντας να σώσει μια άλλη καρκινοπαθή. Η γυναίκα αυτή είχε κάνει δημόσια έκκληση να βρει το φάρμακό της, την ώρα που το αλαλούμ με τον ΕΟΠΠΥ και τα φάρμακα γίνεται όλο πιο μεγάλο, καθώς χιλιάδες ασθενείς είναι υποχρεωμένοι πλέον να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους.

Ο κ. Σκανδάλης  λοιπόν, δε ξέχασε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, και δώρισε στη καρκινοπαθή γυναίκα τα φάρμακα της συζύγου του, η οποία  έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η 40χρονη είχε ψάξει σε νοσοκομεία για το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο φαρμακοποιός της μπόρεσε να της βρει τις δυο από τις οκτώ δόσεις που χρειαζόταν. Για τις υπόλοιπες, το κόστος ήταν υψηλό και οι φαρμακευτικές δεν του έκαναν πίστωση. Μέχρι που ο κ. Σκανδάλης βρέθηκε στο δρόμο της…

Τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις