Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται αύριο οι Νικαίτη Κοντούρη και Βασίλης Νικολαίδης

Έρχονται αύριο οι Νικαίτη Κοντούρη και Β...

Την Τετάρτη 30 Μαίου θα συνεχιστούν οι ακροάσεις των υποψηφίων για την κάλυψη της κενής θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία των ακροάσεων των υποψηφίων για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας από την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του θεάτρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται να συναντηθούν με την πρόεδρο του θεάτρου Νανά Πατρώνη και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, η σκηνοθέτιδα Νικαίτη Κοντούρη και οι σκηνοθέτες Βασίλης Νικολαίδης και Θοδωρής Αμπατζής.

Πρόκειται για την προτελευταία στη σειρά προγραμματισμένη συνάντηση ενώ την περασμένη Δευτέρα 21 Μαίου είχαν έρθει και συναντήθηκαν με την κυρία Πατρώνη ο Λευτέρης Γιοβανίδης και η Κυριακή Σπανού (επίσης υποψήφια για τη θέση) η οποία μάλιστα είχε υπογράψει σκηνοθετικά την παράσταση «Dance me to the end of Greece, ξένοι περιηγητές στην Ελλάδα» που παίχθηκε στο θέατρο «Απόλλων» στις 22 και 23 Μαίου.

Οι τελευταίοι υποψήφιοι θα έρθουν στα γραφεία του θέατρου μετά την αργία του Αγίου Πνεύματος ενώ η τελική απόφαση και επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει τα ηνία της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του θεάτρου της Πάτρας, θα παρθεί σύμφωνα με λεγόμενα των μελών του ΔΣ του θεάτρου μετά τις νέες εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Το πιθανότερο είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Βόγλη, να «πιάσει δουλειά» από την 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture