Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Σκότωσαν το παιδί μου μες το σπίτι μου" - Τι λέει η μάνα του Θανάση Λαζανά - Φοβισμένοι γείτονες και με την καραμπίνα παρά πόδα

Πάτρα: "Σκότωσαν το παιδί μου μες τ...

Ανησυχία και προβληματισμός για το μεταναστευτικό μετά τον θάνατο του 30χρονου

Το μεταναστευτικό της Πάτρας πήρε άλλη τροπή μετά τις θανάσιμες μαχαιριές που δέχτηκε από τρεις Αφγανούς μετανάστες σύμφρωνα με την αστυνομία. Η οικογένεια οι συγγενείς οι φίλοι του αλλα και οι κατοικοι των Ιτεών είναι σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι. Η μητέρα του Θανάση, Γιώτα Λαζανά, σε ηχογραφημένη τηλεφωνική της δήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Κίτρινος Τύπος", που προβλήθηκε από τη διαδικτυακή τηλεόραση της zougla.gr μίλησε για το τραγικό περιστατικό και το μεταναστευτικό, που ταλανίζει την πόλη και τελευταία, τη νότια πλευρά της Πάτρας.

"Τώρα το λιμάνι ήρθε από εδώ  και όλα τα προβλήματα ήρθαν εδώ", είπε αρχικά. Για τις αιτίες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μοναχοπαίδι της έχασε τη ζωή της είπε πως πρόκειται για τυχαίο περιστατικό και ζήτησε να μη σπιλώνει κανείς τη μνήμη του παιδιού της.

"Μες το σπίτι μου το σκότωσαν το παιδί μου. Το σκυλάκι του πήγε βόλτα και μου το σκοτώσανε", είπε.

Η μητέρα του 30χρονου είπε για τις κινητοποιήσεις του συλλόγου τόνισε ότι "πήγε ο Σύλλογος Ιτεών να διαμαρτυρηθεί να φύγουνε από δω με ηρεμία, ούτε για κομματικά, ούτε πήγανε για να σκοτώσουν αυτούς".Και πρόσθεσε: "Έχουν κλειστεί (οι μετανάστες) σε ένα κτίριο της Πατραϊκής. Τι είναι αυτό; Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα".

Την ίδια ώρα γείτονες της οικογένειας Λαζανά εκφράζουν την αγανάκτισή τους για την τροπή που πήραν τα πράγματα με την παρουσία μεταναστών στην πόλη, ενώ θείςο του παιδιού όπως είδατε και χθες σε σχετικό βίντεο δηλώνει ότι κοιμάται με την καραμπίνα δίπλα του.

Στο μεταξύ λόγω της τεταμένης κατάστασης με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται  στην Πάτρα  ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Γρηγόρης Μπαλάκος, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης στην περιοχή του νοτίου διαμερίσματος. Το σχέδιο περιλαμβάνει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην παραλιακή και φύλαξη των σημείων όπου κινούνται μετανάστες.

Διαβάσε επίσης:

Πάτρα: Θρήνος και φόβος στη γειτονιά του Θανάση Λαζανά - Το καντήλι στον τόπο της δολοφονίας παραμένει άσβεστο - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες- Βίντεο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις