Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θετικά τα στοιχήματα για την Ελευθερία Ελευθερίου

Θετικά τα στοιχήματα για την Ελευθερία Ελευθερίου

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Γιουροβίζιον κατατάσσει 4ο στον αποψινό α' ημιτελικό το «Aphrodisiac»

Καλά είναι τα μαντάτα από το μακρινό Μπακού του Αζερμπαιτζάν όπου σήμερα Τρίτη 22 Μαίου στις 22.00 η Ελλάδα θα δώσει τη μάχη της να περάσει στον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον (26 Μαίου) με το κομμάτι «Aphrodisiac» και την Ελευθερία Ελευθερίου. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι τα προγνωστικά δείχνουν την Ελλάδα να περνάει στον τελικό και μάλιστα σε καλή σειρά, 4η!

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Euromoments», τη μοναδική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με τη Eurovision σε αθηναικό ραδιοφωνικό σταθμό, στα ερτιζανά αλλά και διαδυκτιακά (Ράδιο  Άστυ),  παρουσιάστηκαν το περασμένο Σάββατο τα αποτελέσματα του poll (σμυγμομέτρηση) του I.N.F E Greece, του Ελληνικού σωματείου φίλων του θεσμού.

Το INFE Greece (The Greek eurovision fanclub) διαμορφώνει μετά από την ψήφο των μελών του  την ακόλουθη λίστα χωρών που προβλέπει για τον τελικό:

Από τον πρώτο ημιτελικό, -σύμφωνα πάντα- με τη γνώμη των μελών του INFE Greece προκρίνονται οι χώρες: 1.Κύπρος με την Ήβη Αδάμου, 2. Ισλανδία, 3. Αλβανία, 4. Ελλάδα, 5. Ρωσία, 6. Ρουμανία, 7. Φινλανδία, 8. Ουγγαρία, 9. Μαυροβούνιο, Δανία και Άγιος Μαρίνος-ισοβαθμούν.

Όσο για τα αποτελέσματα του σωματείου φίλων για τον τελικό του Σαββάτου διαμορφώνονται ως εξής. 1. Σουηδία, 2. Κύπρος, 3.Νορβηγία, 4. Ισλανδία, 5. Ισπανία, 6. Αλβανία, 7. Ελλάδα, 8. Βουλγαρία, 9. Ιταλία, 10. Σερβία και 11. Ρωσία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight