Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημερίδα για τη βελτίωση της ποιότητας στις δομές ψυχικής υγείας

Ημερίδα για τη βελτίωση της ποιότητας στ...

Θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης με πρωτοβουλία του ΣΟΨΥ Πάτρας

Εκδήλωση με θέμα «βελτίωση της ποιότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις δομές της ψυχικής υγείας» θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 25 Μαίου στις 11.30 το πρωί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος για τη ψυχική υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας και η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας. Το συντονισμό έχει αναλάβει η Αγγέλα Τριανταφύλλου, Πρόεδρος του Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογενειών για τη ψυχική υγεία (Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ) και Οργανωτική Γραμματέας ΠΟΜΑμεΑ.

Στις 11.30  το πρωί θα μιλήσουν η Ξένια Βαρβαρέσου, Ψυχολόγος MSc, Επιστημονική Υπεύθυνη ΚΣ «Αριάδνη» ΕΠΑΨΥ, Μέλος ΔΣ Ελληνικού Κλάδου W.A.P.R και ο Παναγιώτης Χονδρός , Ψυχολόγος MSc., πρόεδρος ΔΣ ΕΠΑΨΥ- Γραμματέας Δικτύου Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ με θέμα, «Βελτίωση της Ποιότητας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις δομές ψυχικής υγείας – WHO Quality Rights Project».

Στη συνέχεια έχει προσκληθεί να μιλήσει και ο Ιωάννης Χαραμίδης, Μέλος Δ.Σ. του ΣΟΨΥ Πάτρας και εκπρόσωπος ομάδας ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας ΣΟΨΥ Πάτρας, ο οποίος  θα αναλύσει το θέμα «Η άποψη των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας».

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις