Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο μεγαλόκαρδος Άμπετ

Ο μεγαλόκαρδος Άμπετ

Tου Ανδρέα Τζουραμάνη Δημοτικού Συμβούλου- Επικεφαλής « Πρωτοβουλίας Πάτρας»

Σήμερα όλοι μαζί,  είπαμε το τελευταίο αντίο σε έναν αγαπητό συμπολίτη μας, τον Άμπετ Χασμάν, τον “αδερφούλη” όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε ο ίδιος κάθε συνομιλητή του. “Αδερφούλη” είχε αποκαλέσει κι εμένα κατά την πρώτη  μας γνωριμία, όταν τον είχα επισκεφθεί στο ιατρείο του για να λάβω την συμβουλή του σχετικά με τον χώρο της υγείας στον οποίο δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Μου μίλησε σταράτα και  με ειλικρίνεια. Έτσι συνήθιζε να ομιλεί, χωρίς δεύτερες σκέψεις, πράγμα σπάνιο στις ημέρες μας.  Έπειτα συναντηθήκαμε πολιτικά στην ίδια παράταξη και όταν εγώ αποφάσισα έναν άλλο δρόμο αυτό της  “Πρωτοβουλίας Πάτρας” ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που ουδέποτε προσπάθησαν έστω και στο ελάχιστο να με αποθαρρύνει  ή να υποτιμήσει αυτή την προσπάθεια.

Δείγμα ανδρός με ευγένεια και σεβασμό. Έτσι ήταν ο Άμπετ, μεγαλόκαρδος και συγκαταβατικός στην διαφορετική πολιτική προσέγγιση του άλλου. Εύχομαι το παιδάκι με τα κοντά παντελονάκια που ήρθε ως πρόσφυγας στην πόλη μας και είχε μια τέτοια πορεία,  να αποτελέσει παράδειγμα  προς μίμηση.  Ως “Πρωτοβουλία Πάτρας” κι εγώ προσωπικά συλλυπούμαστε την οικογένεια του και ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις