Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Παλιοί και χρεωκοπημένοι και νέοι τάχα φερέλπιδες, δεν κάνουν ούτε για κλητήρες της εθνικής πολυκατοικίας

Παλιοί και χρεωκοπημένοι και νέοι τάχα φ...

Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

Κατώτεροι των περιστάσεων, ανεπαρκείς ακόμη και για κλητήρες της εθνικής πολυκατοικίας, σχεδόν μοιραίοι για τον τόπο, οι πολιτικοί "μαιευτήρες" σέρνουν τη χώρα ξανά σε εκλογές στην πιο κρίσιμη χρονική συγκυρία, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ψήφο που τους έκαναν τη χάρη να τους εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες στις 6 του Μάη και κοιτάζοντας με τρόπο αλλήθωρο το σακουλάκι των σταυρών τους ...σταυρώνοντας εν ψυχρώ το ψηφοδέλτιο της ανευθυνότητας και του παραλογισμού.

Για να διασώσουν άλλοι τα ποσοστά τους και άλλοι για να τα διατηρήσουν ή και να τα αυξήσουν, εξακολουθούν να υπηρετούν το χθες, στο όνομα της ανανέωσης και της μη... προδοσίας των πολιτών, που σαν να μην προσήλθαν στις κάλπες πριν λίγες ημέρες, σαν να μην έστειλαν μήνυμα, σαν να μην ζήτησαν συνεργασία, σαν να μην θέλουν πορεία εντός του ευρώ, σαν να μην τάσσονται κατά των νέων εκλογών σε όλες τις δημοσκοπήσεις  βλέπουν τους πολιτικούς ταγούς,   παλιούς και σιτεμένους και νέους ήδη ρυτιδιασμένους, να μεταφράζουν τα ¨θέλω" τους άλλοι σαν όχημα για να φτάσουν στο ρετιρέ της Βουλής και άλλοι σαν  αερόστατο για να πετάξουν μακριά από ένα πιθανό γκρεμό.

Στο μεταξύ οδηγούν στον γκρεμό την Ελλάδα.

Η εικόνα των πολιτικών του τόπου, των παλαιών και  χρεωκοπημένων,  αλλά και  των εμφανιζόμενων και ως φερέλπιδων, που καταλήγουν άσχετοι επενδυτές στο χρηματιστήριο των υποσχέσεων και μικρέμποροι ελπίδας, είναι τραγική.

Οι Έλληνες οφείλουν να δώσουν την κατάλληλη απάντηση σε όλους όσοι  αγνόησαν προκλητικά  την ψήφο τους, και τους καλούν ξανά στα...θρανία για να τη διορθώσουν ή να την αυγατίσουν, λές και είναι αμνοί ενός άθλιου μικροπολιτικού μαντριού, ιδιοκτησίας αμετανόητων πολιτικάντηδων του χειρίστου είδους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις