Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ διεκδικεί ένα αναβαθμισμένο Πανεπιστήμιο

Θανάσης Νταβλούρος: Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ διεκδικ...

Μήνυμα του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ για τις φοιτητικές εκλογές

Συνάντηση με στελέχη και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είχε ο βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 16ης Μαϊου. Ο κ. Νταβλούρος εξέφρασε τη βεβαιότητα για επικράτηση της της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις σημερινές εκλογές, καθώς όπως τόνισε είναι η μοναδική παράταξη που έχει θέσεις και προτάσεις για ένα Πανεπιστήμιο με αναβαθμισμένο επίπεδο σπουδών, αλλά και η μόνη υπεύθυνη φοιτητική παράταξη που σκοπό έχει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φοιτητών.

Παράλληλα, ζήτησε από τη νέα γενιά να αντισταθεί, να αγωνιστεί, να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο αξίζει για την εκπαίδευσή τους και προέτρεψε τους φοιτητές, τόσο του Πανεπιστημίου, όσο και του ΤΕΙ, να σημάνουν κινητοποίηση για μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

“Αποχή σημαίνει ανοχή σε αυτά που μας πικραίνουν, χρειάζεται συμμετοχή για την μεγάλη αλλαγή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νταβλούρος.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ACHAIA CHANNEL

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε το βράδυ της Δευτέρας και ερωτηθείς, εκτός άλλων, για το γεγονός ότι μόλις με έναν μήνα προεκλογικής εκστρατείας εξελέγη πρώτος βουλευτής, ο κ. Νταβλούρος απάντησε ότι με την ανάδειξη του η κοινωνία έδωσε τη δική της απάντηση στους μηχανισμούς, λέξη άγνωστη για τον ίδιο.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι ως βουλευτής θα παραμείνει στο πλευρό των Αχαιών και ότι θα είναι η δική τους φωνή στο Κοινοβούλιο, μεταφέροντας τα προβλήματα του νομού και διεκδικώντας την επίλυση τους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

Εξάλλου, ο κ. Νταβλούρος με δήλωση του, ζητά από το υπουργείο Υγείας, να τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές στους φαρμακοποιούς και να σταματήσει “η αφερεγγυότητα και η ασυνέπεια του κράτους και των υπολοίπων αρμοδίων των ασφαλιστικών ταμείων προς τους φαρμακοποιούς”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις