Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

K. Μπογδάνος: "Aπορώ και ανησυχώ, προσπαθώ να ερμηνεύσω τι έγινε"

K. Μπογδάνος: "Aπορώ και ανησυχώ, π...

Δείτε τι δήλωσε ο δημοσιογράφος για την επίθεση που δέχτηκε

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα τρία άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος τον έσυραν χτυπώντας τον για τουλάχιστον 50 μέτρα.

Επί πέντε λεπτά οι δράστες τον χτυπούσαν και έβριζαν. Ένας φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας. Κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί.

Τι δήλωσε ο ίδιος

"Δεν κοιμήθηκα πολύ. Και επειδή πονάω και επειδή απορώ και ανησυχώ, προσπαθώ να ερμηνεύσω τι έγινε. Προσπαθώ να μην ποτιστώ από το δηλητήριο που πότισε τους τρεις ανθρώπους που μου την είχαν στημένη. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι συνέβη. Με έσυραν στο πεζοδρόμιο" είπε πριν από λίγο στο "ΣΚΑΪ Τώρα" της Πόπης Τσαπανίδου.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως οι τρεις άγνωστοι, που τον ξυλοκόπησαν με κλοτσιές, γνώριζαν ότι είναι δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αφού άκουγε τέτοιες φωνές για το κανάλι και το μνημόνιο. "Πάντως έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν προσωπική επίθεση. Δεν άκουσα το όνομά μου. Περαστικοί δεν υπήρχαν. Αν υπήρχαν σίγουρα δίστασαν να παρέμβουν. Ημασταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων και ένας φίλος μου, που είχε παρκάρει 10 μέτρα πιο κάτω, έτρεξε να με βοηθήσει".

Οσο για την αστυνομική παρουσία; "Υπάρχει κοντά στην οδό Ακαδημίας, ο φίλος μου έφερε την Αστυνομία".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις