Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

O πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Παναγιώτης Αλεξάκης στην Πάτρα

O πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθην...

Θα μιλήσει στο πλαίσιο του σεμιναρίου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας

Ο αναγνωρισμένου κύρους επιστήμονας Δρ. Παναγιώτης Αλεξάκης, Καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρώην Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα είναι ο ομιλητής στο σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα και η Οικονομική Κρίση». Η εκδήλωση θα γίνει αυτό το Σάββατο, 28 Απριλίου και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ, Πλατεία Πίνδου 1, Αγίου Ανδρέου και Δημητρίου Γούναρη.

Ο Δρ. Αλεξάκης έχει διδάξει, μεταξύ άλλων, σε σεμινάρια για επιχειρηματικά στελέχη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει εργαστεί στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, στην Τράπεζα της Ελλάδος, έχει εργασθεί ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις, ενώσεις και οργανισμούς, με μεγαλύτερη δραστηριότητα στο χρηματοπιστωτικό τομέα και έχει αναλάβει διάφορες διοικητικές θέσεις. Έχει μία αξιόλογη συμβολή στην ελληνική κεφαλαιαγορά, από το 1996.

Το 1998 έγινε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών, όπου οργάνωσε και στελέχωσε το Χρηματιστήριο, αλλά και προετοίμασε τη συνολική κεφαλαιαγορά για τη λειτουργία της αγοράς χρηματοοικονομικών παράγωγων προϊόντων. Τον Αύγουστο του 2000 έγινε Πρόεδρος στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΕΕΔΕ, κα. Πηνελόπη Χαϊκάλη, τηλ. 2610 318 573, e-mail: [email protected], website: www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά