Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γωγώ Παπαντωνοπούλου: Είχε τη Δευτέρα επαφές με φίλους πολιτικούς και μη

Γωγώ Παπαντωνοπούλου: Είχε τη Δευτέρα επ...

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Α. Φούρας

Επαφή με φίλους πολιτικούς και μη, είχε την Δευτέρα το βράδυ η υποψήφια βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Γεωργία Παπαντωνοπούλου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε στον πολυχώρο IDEAL, στο πλαίσιο της ονομαστικής της εορτής. Η κ. Παπαντωνοπούλου, μεταξύ άλλων, υποδέχθηκε τον πρώην υπουργό και  δήμαρχο της Πάτρας Ανδρέα Φούρα, τους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Παπαγιαβή Αλέξη Σκαρμέα, και Χρήστο Μπακαλάρο, τους πρώην δημοτικούς συμβούλους ‘Αννα Σπηλιωτακάρα και Σπύρο Δερματίνο, καθώς και πολλούς φίλους όλων των ηλικιών, από τους οποίους δέχθηκε ευχές και την παρότρυνση να ασχοληθεί, ως μία πολιτικός της νέας γενιάς, με αποτελεσματικότητα για τα δεκάδες σοβαρά ζητήματα του νομού Αχαίας και της χώρας.

Όπως επεσήμανε, η κ. Γεωργία Παπαντωνοπούλου, είναι αποφασισμένη, εντός και εκτός του κοινοβουλίου,να έρθει σε επαφή με φορείς και πολίτες, τόσο για να στηρίξει κάθε προσπάθεια αντιστροφής  του αρνητικού κλίματος στην Αχαία, όσο και για επανέλθει η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα πρόσωπα της πολιτικής, που πραγματικά αξίζουν.

Συχρόνως ζήτησε την ψήφο των Αχαιών, καλώντας τους να δώσουν την σκυτάλη σε νέους και ικανούς ανθρώπους που διαθέτουν την δύναμη, να παλέψουν για την Ελλάδα του αύριο, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις