Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με Kαμμένο ο Παύλος Χαικάλης- Είχε ξανακατέβει υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά

Με Kαμμένο ο Παύλος Χαικάλης- Είχε ξανακ...

Ο δημοφιλής ηθοποιός διεκδικεί τη ψήφο του λαού στην Αττική

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Χαικάλης κατεβαίνει ως υποψήφιος σε εθνικές εκλογές. Όπως θυμηθήκαμε, ήταν υποψήφιος βουλευτής και στις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου του 1993 τότε με το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά που είχε διασπαστεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Παύλος Χαικάλης που τον περασμένο χειμώνα συμπρωταγωνίστησε με την Κάτια Δανδουλάκη στην θεατρική παράσταση «Να ζει κανείς ή να μην ζει», θα είναι όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι  Έλληνες» στην Αττική.

Το κόμμα του κυρίου Καμμένου (ο ίδιος θα επισκεφθεί την ερχόμενη παρσκευή 27 Απριλίου την Πάτρα) έχει προσελκύσει και άλλα γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως τον λαικό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, γιο του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθήνας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ως γνωστό γεννηθεί το 1959 στο Κατάκωλο του νομού Ηλείας ωστόσο έζησε τα παιδικά, σχολικά και φοιτητικά του χρόνια στην Πάτρα με την οποία διατηρεί πάντα στενούς δεσμούς. Εξάλλου πολλά καλοκαίρια τα περνούσε στο σπίτι του στον Ψαθόπυργο. Έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στην ταινία «Safe Sex», όπως επίσης και στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Πενήντα-Πενήντα», «Βέρα στο δεξί» καθώς και στο ξεκαρδιστικό θεατρικό έργο «Ψέμα στο ψέμα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στο μεταξύ χθες ο κ. Χαικάλης ήταν καλεσμένος μαζί και με άλλους υποψήφιους των εκλογών όπως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ (υποψήφιος με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Β’ Αθήνας) στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» στο Mega.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή ο Παύλος Χαικάλης διασταύρωσε τα ξίφη του και είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις