Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Τσούκαλης-Στο πλευρό των δανειοληπτών της Αχαϊκής τράπεζας

Νίκος Τσούκαλης-Στο πλευρό των δανειοληπ...

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς τονίζει ότι η στάση της Τράπεζας της Ελλάδος θα οδηγήσει την τοπική οικονομία σε ακόμη πιο δυσμενή θέση

Απόλυτα λογικό αλλά και επιβεβλημένο θεωρεί ότι είναι το αίτημα να  ανασταλεί από την Τράπεζα της Ελλάδας, η εκκαθάριση, επί δίμηνο του­λάχιστον, μέχρι να εκλεγεί η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να αντι­μετωπίσει το οξύ πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετω­πίζουν 3.500 και πλέον επιχειρήσεις της Αχαΐας, όπως αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.

Όπως λέει ο κ. Τσούκαλης, «το πρόβλημα είναι κατ’ εξοχήν πολιτικό και απαιτεί ανάλογη αντιμετώπιση, αλλά και συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων της περιοχής (αλλά και των πολιτικών προσώπων) προκειμένου να μην μπει ταφόπλακα στις τοπικές επιχειρήσεις. Η, για μια ακόμη φορά, «επιλεκτική» αντιμετώπιση της Αχαΐας είναι απαράδεκτη.

Η πρεμούρα του εκκαθαριστή της Τράπε­ζας της Ελλάδος να καταστή­σει άμεσα απαιτητά τα δάνεια, θα οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και την τοπική οικονομία σε ακόμη δυσμενέστερη θέση. Εκφράζω την αμέρι­στη συμπαράσταση και στήρι­ξη των δίκαιων αιτημάτων των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τρά­πεζας και θα βρίσκομαι στο πλευρό τους».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις