Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Γρ. Τριανταφυλλόπουλος για την εγκληματικότητα

O Γρ. Τριανταφυλλόπουλος για την εγκληματικότητα

Με αφορμή τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του Αιγίου

Με αφορμή την ένοπλη ληστεία σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Αιγίου το πρωί της Δευτέρας, που έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων περιστατικών σε όλη την Αχαϊα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της ΔΗΣΥ Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος -υπεύθυνος επικοινωνίας Επιτροπής Εκλογών & αναπ. Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας- δήλωσε:

«Η άνανδρη επίθεση σ`έναν έντιμο επαγγελματία και οι σκηνές …φαρ ουέστ που είχαμε το πρωί της Δευτέρας στην αγορά του Αιγίου, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσουν. Δεν φτάνουν τα τόσα δεινά που καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν οι καταστηματάρχες, οι έμποροι, οι επαγγελματίες της Αχαϊας, πλέον δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ούτε μέσα στα καταστήματά τους ακόμα και σε ώρες αιχμής! Και βέβαια η Αστυνομία μέσα από τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό δεν είναι δυνατό μ`αυτές τις συνθήκες να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που απαιτεί η κοινωνία μας

Πίσω από τα φαινόμενα της εγκληματικότητας που παρουσιάζουν ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια, συνέπεια μιας εγκληματικής πολιτικής όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση, υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες αυτών που άφησαν στο έλεος των κακοποιών τους φιλήσυχους πολίτες και επαγγελματίες φέρνοντας παράλληλα την Ελληνική Αστυνομία σ`αυτή την τραγική κατάσταση. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία ζει με το φόβο για το τι θα της ξημερώσει και η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.

Η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη έχουν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση την απαίτηση αξιοποίησης στο απόλυτο των εγκεκριμένων ευρωπαϊκών κονδυλίων για τη δημιουργία χώρων υποδοχής μεταναστών και επαναπροώθησης στις χώρες τους σε συνδυασμό με την θωράκιση της ΕΛΑΣ  για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία. Γι`αυτό το στόχο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις τόσο στην αυριανή βουλή όσο και στην αυριανή κυβέρνηση συνεργασίας που θα κληθεί με σοβαρότητα να δώσει λύση στο δραματικό πρόβλημα της χώρας μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις