Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Μάχη στο πλευρό του μικρομεσαίου επιχειρηματία»

Ν. Παπαδημάτος: «Μάχη στο πλευρό του μικ...

"Αυτή η πραγματικότητα μπορεί και πρέπει να αλλάξει, με βήματα γοργά και πρωτοβουλίες ρηξικέλευθες, από την 7η Μαΐου κιόλας"

Για την αναντίρρητη ανάγκη να σταθεί η νέα κυβέρνηση στο πλευρό των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των οποίων η βιωσιμότητα κρέμεται σε μία κλωστή, κάνει αναφορά με σχετική του ανακοίνωση ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος, σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Το σύνολο των πρόσφατων ερευνών αρμοδίων ινστιτούτων, αλλά και η απλή παρατήρηση της καθημερινότητας, οδηγούν στο αβίαστο συμπέρασμα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, αντιμετωπίζει καθημερινά και με όλο και πιο έντονη οξύτητα, τον κίνδυνο του λουκέτου.

Η ζοφερή αυτή πραγματικότητα που έχει οδηγήσει στην απελπισία χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αποτελεί την παρακαταθήκη των δύο χρόνων της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και της εν γένει νοοτροπίας ποινικοποίησης της επιχειρηματικότητας που έχει επικρατήσει σε σημαντικό κομμάτι του κοινωνικοπολιτικού κατεστημένου της χώρας.»

Και προσθέτει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημάτος:

«Αυτή η πραγματικότητα μπορεί και πρέπει να αλλάξει, με βήματα γοργά και πρωτοβουλίες ρηξικέλευθες, από την 7η Μαΐου κιόλας. Θα πραγματωθεί όμως, μόνο από μία ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα είναι εξαρχής αποφασισμένη να “σηκώσει μανίκια” και να “σπάσει αβγά”, τολμώντας εκεί όπου όλοι οι άλλοι ούτε καν “άγγιξαν”.

Το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς, εμπεριέχει όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την επί τω πρακτέω στήριξη του μικρομεσαίου επιχειρηματία. Την πάταξη της γραφειοκρατίας και των λοιπών αγκυλώσεων που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος της επιχείρησής του, την μείωση της φορολογίας που τον “πνίγει” και την υιοθέτηση ενός σταθερού φορολογικού πλαισίου, την πάταξη των κάθε είδους καρτέλ που του στερούν ευκαιρίες ανάπτυξης, την αύξηση των προσβάσεων ρευστότητας.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας αποζητά να πρωτοστατήσει στην μάχη για την ανάταση της Πατρίδας, με το απαράμιλλο δαιμόνιο και το ταλέντο του στην καινοτομία. Είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε στο πλευρό του και να δώσουμε από κοινού, την ιστορική αυτή μάχη Ελπίδας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις