Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Αλλάξτε τα όλα και δώστε ελπίδα

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Αλλάξτε τα όλα κα...

Περιοδεία του πολιτευτή της ΝΔ σε Ματόχι, Βουπράσιο, Ριόλο, Καγκάδι, Μιχόι και Βελιτσές

Συνεχίζει να "οργώνει" την Αχαΐα ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ και Ά Επιλαχών Βουλευτής στις εκλογές του 2009, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος "με ψηλά το κεφάλι" περιοδεύει από χωριό σε χωριό, δίνοντας το στίγμα του ως άφθαρτος, αδοκίμαστος και νέος άνθρωπος της πολιτικής σκηνής. Την Κυριακή βρέθηκε στην Δυτική Αχαΐα, περιοδεύοντας σε Μετόχι, Βουπράσιο, Ριόλο, Καγκάδι, Μιχόι και Βελιτσές, περιοχές που τον περίμεναν δεκάδες πολιτικοίι του φίλοι και κομματικά στελέχη με τους οποίους μίλησε απλά και ανθρώπινα.

"Εσύ είσαι συνεχώς κοντά μας, στα χωριά μας, δεν έχεις απολογηθείς για κάτι και θέλουμε να σου δώσουμε την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσεις στη βουλή" είπαν στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο οι περισσότεροι από τους πολίτες, δινοντάς του θάρρος και δύναμη για την τελική μάχη της 6ης Μαΐου.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, αφού παρουσίασε με αντικειμενικότητα τα δεδομένα της πολιτικής περιόδου κάλεσε του πολίτες "να τ΄αλλάξουν όλα και να δώσουν ελπίδα στην κοινωνία, στις νεότερες γενιές και τη χώρα".

Καταλήγοντας την περιοδεία του στον πρώην Δήμο Λαρισσού υπογράμμισε την αξία του τόπου και τα χαρακτηριστικά της περιοχής λέγοντας: "Αυτή η γη μπορεί να παράγει ακόμα πιο πολλά.

Ο Σαμαράς και η ΝΔ βάζουν προτεραιότητα τον αγροτικό τομέα. Δεν είναι λόγια κι αν παρ΄ελπίδα αποδειχθούν λόγια, είμαι εδώ –όπως όλα τα τελευταία χρόνια- να παλέψουμε ο ένας πλάι στον άλλον για να πετύχουμε πλούτο, παραγωγή, ανάκαμψη και ξαναβρούν τα χωριά την ζωή που τους πρέπει".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις