Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Να εμπεδώσουμε και πάλι το αίσθημα της ασφάλειας στον πολίτη

Θανάσης Νταβλούρος: Να εμπεδώσουμε και π...

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ με αφορμή τα νέα κρούσματα εγκληματικότητας στην Αχαΐα

Με αφορμή τα νέα κρούσματα εγκληματικότητας, που σημειώθηκαν σήμερα σε βάρος επιχειρηματία, στο κέντρο του Αιγίου, αλλά και συμπολιτών μας, στην Κάτω Αχαϊα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας, της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο καθημερινός κίνδυνος για το παρόν και το άμεσο μέλλον της κοινωνίας είναι πολύ μεγάλος. Μπορώ, λοιπόν, (και ας μου επιτραπεί στο σημείο αυτό η προσωπική κατάθεση κι επίκληση της γνώσης) εκ της θέσης μου και της επαγγελματικής μου διαδρομής, να αντιληφθώ γιατί και πώς είμαστε υποχρεωμένοι να εμπεδώσουμε και πάλι το αίσθημα
της ασφάλειας, στον επιχειρηματία που κάτω από δυσμενείς συνθήκες παλεύει για το μεροκάματο του, στη μητέρα που φοβάται όταν βραδιάζει να περπατήσει με το παιδί της στους δρόμους της Πάτρας, στις γυναίκες που φοβούνται να κυκλοφορήσουν ασυνόδευτες, στους ηλικιωμένους γέροντες και στις ηλικιωμένες γερόντισσες που ζουν με το φόβο της
εισβολής στο φτωχικό σπίτι τους για να τους αρπάξουν την πενιχρή σύνταξη που παίρνουν, στους λιγοστούς, εναπομείναντες, κατοίκους των απομακρυσμένων (και όχι μόνο αυτών) χωριών της Αχαϊας.

Αυτό, επιτέλους, πρέπει να σταματήσει! Τα τελευταία περιστατικά στην Αχαϊα, είναι απόλυτο παράδειγμα αυτής της κατάστασης. Οι πολίτες νιώθουν ανυπεράσπιστοι από την παρανομία.

Σε αυτό το περιβάλλον της γενικευμένης αταξίας, που τα μέσα είναι λιγότερα από τους κινδύνους, πρέπει να ξαναθέσουμε σοβαρά τις προτεραιότητες σε αυτήν τη μάχη.

Με γνωρίζετε οι περισσότερες και οι περισσότεροι καλά, από την επαγγελματική μου διαδρομή και προσφορά στην τοπική κοινωνία. Με διαβατήριο τη συγκεκριμένη προσωπική πορεία για εκείνο που μπορώ να δεσμευτώ με σύνεση απέναντι σας είναι ότι θα παλέψω με όπλο τη δική σας δύναμη ώστε να σταματήσουμε μια μέρα να βλέπουμε στην κοινωνία μας φοβισμένα πρόσωπα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο”.

Αναγκαία υπενθύμιση

-Τα πολιτικά γραφεία του Αθ. Νταβλούρου λειτουργούν στις ακόλουθες διευθύνσεις:

-Πάτρα: Ρήγα Φεραίου 94, 2ος όροφος (τηλέφωνα 624-444, 225-3330

-Αίγιο: Κλεομένους Οικονόμου 4-6 (Ημιόροφος) Τηλ.: 26910-20000

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις