Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Να πάρει πίσω την απόφαση για την άμεση καταβολή των δανείων ο επίτροπος της "Αχαϊκής"!

Ν. Παπαδημάτος: Να πάρει πίσω την απόφασ...

"Να παρέμβει ο Γιώργος Παπανδρέου, γιατί είναι ΆΦΑΝΤΟΣ;"

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος σχετικά με την απόφαση του επιτρόπου για την Αχαϊκή Τράπεζα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ ότι είναι ανήθικη, απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη η προσταγή του επιτρόπου της Αχαϊκής Τράπεζας.

Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, την ώρα που παρατηρείται αναπόφευκτα κοινοβουλευτικό ‘’κενό’’, ο επίτροπος ουσιαστικά απαιτεί να καταστούν άμεσα καταβλητέα τα δάνεια 4.000 συμπατριωτών μας, ειδάλλως η Τράπεζα θα προχωρήσει σε πλειστηριασμούς». Στη συνέχεια ο κ. Παπαδημάτος τονίζει πως «Δεν πρέπει να περάσει αυτή η πρόκληση!

Είναι αδιανόητη κάθε συνειδητή προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης μας. Αν εφαρμοσθεί η απόφαση του Επιτρόπου(;) θα ‘’πεθάνει’’ η τοπική αγορά και θα προκληθούν τεράστιες κοινωνικές εντάσεις στην πόλη της Πάτρας.

Έχουμε χρέος να αντισταθούμε έμπρακτα και αποτελεσματικά. Δηλώνω ότι θα συμμετέχω σε κάθε πρωτοβουλία αποτροπής αυτής της απόφασης. Οφείλει, άλλωστε, συνολικά το πολιτικό δυναμικό της Αχαΐας να αντισταθεί μαζικά και αποφασιστικά, αλλά κυρίως και επιτέλους αποτελεσματικά.

Καλώ τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και θέλει να μας θυμίζει, αν και άφαντος τούτες τις μέρες, ότι κατάγεται από το νομό μας, να τοποθετηθεί δημόσια και να παρέμβει εκεί που ξέρει για να μην ισχύσει η απαράδεκτη απόφαση.

Τέλος, δεσμεύομαι – και ίδια δέσμευση πρέπει να αναλάβουν όσοι διαβούν (με) το κατώφλι της βουλής – ότι κύριο μέλημα μου θα είναι η ψήφιση νομοθετικής ρυθμίσεων, ώστε να μπορέσουν οι δανειολήπτες της ‘’Αχαϊκής’’ να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με λελογισμένο τρόπο. Η τοπική οικονομία έχει ανάγκη την ύπαρξή τους. Έχει ανάγκη την στήριξή μας και την έχει»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις